Sådan Opnås En Slank Figur

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opnås En Slank Figur
Sådan Opnås En Slank Figur

Video: Sådan Opnås En Slank Figur

Video: Sådan Opnås En Slank Figur
Video: БРЮКИ с манжетами в восточном стиле без боковых и внутренних швов | Мастеркласс с выкройкой и схемой 2024, September
Anonim

En slank figur er målet for hundreder af tusinder af kvinder, at opnå, som hver kvinde bruger et individuelt sæt midler. Hvad er den mest effektive måde at tabe sig på?

Sådan opnås en slank figur
Sådan opnås en slank figur

Nødvendig

  • - bøjle;
  • - fysisk træning.

Instruktioner

Trin 1

Mange kvinder ønsker at have en slank figur og søger at tabe sig. De er ikke klar over, at en tynd krop endnu ikke er en standard for skønhed. Selv hvis det lykkedes dig at slippe af med ekstra kilo, vil problemer i ridebukszonen, cellulite og hængende hud ødelægge dit humør. Derfor, hvis du vil have din krop til at være virkelig attraktiv og sexet, skal du nærme dig kropsformningsprocessen på en omfattende måde. Ud over vægttab skal du være opmærksom på udviklingen af forskellige muskelgrupper, tone huden for at undgå bøjning og rynker, opretholde en vital balance mellem vitaminer og mineraler i kroppen.

Trin 2

Hvis du begynder at tabe dig gennem strenge diæter, opnår du sandsynligvis det, du vil have. Vægten viser det eftertragtede tal, for eksempel 65 kg i stedet for 72, men du vil ikke opleve meget glæde. Faktum er, at når du taber dig, går ekstra pund ujævnt. Afhængigt af figurtypen mister en bestemt del af kroppen først vægten, for eksempel brystet, mens taljen og hofterne kun mister et par centimeter i volumen. For at nyde resultaterne fra vægttab skal du blive en rigtig billedhugger af din krop.

Trin 3

Mange kvinder har ikke mulighed for at gå i gymnastiksalen hver uge. Hvis du er en af dem, vil en bøjle komme dig til hjælp. Denne vare er uundværlig til kropsformning. Køb en plastikramme, der er tom indeni. Afbryd den ved samlingen og fyld den med små jerngenstande (møtrikker, bolte osv.). På grund af dette hjemmelavede vægtningsmiddel vil det ikke være let at dreje bøjlen, men resultaterne vil glæde dig allerede i den indledende fase. Den indledende træningstid med en sådan bøjle er 5 minutter. Forøg sessionens varighed med 1 til 2 minutter ad gangen.

Trin 4

Hvis du har svært ved at tvinge dig selv til at træne, skal du bruge et lille trick. Spil den mest energiske og groovy musik, du kan finde. Og din krop vil gerne bevæge sig af sig selv.

Trin 5

Brug også rammen til at forme dine hofter. Sandt nok vil dette sportsudstyr ikke være nok. Vælg desuden et par enkle benøvelser (squats, springtov, jogging osv.), Som du vil udføre dagligt. Når alt kommer til alt er det kun systematiske sportsaktiviteter, der giver resultater.

Anbefalede: