Sådan Opretholdes En Slank Figur

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opretholdes En Slank Figur
Sådan Opretholdes En Slank Figur

Video: Sådan Opretholdes En Slank Figur

Video: Sådan Opretholdes En Slank Figur
Video: Slank så det holder 2024, Kan
Anonim

En tonet slank figur er ikke kun en garanti for godt humør, men også sundhed. For at holde det på den måde skal du vælge dit træningsregime klogt og nøje overvåge din diæt. Der er også andre vigtige punkter.

Sådan opretholdes en slank figur
Sådan opretholdes en slank figur

Instruktioner

Trin 1

Træn og stræk dine muskler hver morgen. Lav enkle øvelser som drejninger af kroppen, svingende arme og ben, halvdelte og splittede. Lad dette være en slags ritual, der vil træne dig til disciplin. Ud over den positive effekt på figuren, vil du føle en meget større ladning af livlighed, selvom du før det konstant faldt i søvn. Brug 15-20 minutter til at varme op om morgenen.

Trin 2

Gå på træning i en sportsklub. En afgift vil desværre ikke være helt nok til at understøtte figuren på det rette niveau. Tilmeld dig et trin med aerobic, fitness eller kalanetik. Disse tempotyper af belastning opretholder kroppens balance og forhindrer, at overvægt vises. Hvis du foretrækker målt styrke, skal du gå i gymnastiksalen 3 gange om ugen.

Trin 3

Overvåg dit kalorieindtag. Husk, at når du indtager 3 g protein pr. 1 kg kropsvægt, får du muskelmasse. Sænk derfor dette beløb til 1 g. Samtidig skal du introducere mere frisk frugt, grøntsager, bær, honning og korn (flager) i kosten. Spis små måltider på bestemte tidspunkter. Der skal være mindst 5 måltider om dagen.

Trin 4

Oprethold vandbalance i kroppen. For en tonet figur skal du drikke ca. 1,5 liter rent vand om dagen. Bær altid en flaske med dig, og indtag væske hele dagen. Tag dette punkt som regel.

Trin 5

Dæk dig selv med koldt vand hver dag. Denne procedure hjælper med at opretholde immunitet og giver et boost af energi i lang tid. Husk også at gradvist reducere vandets temperatur.

Trin 6

Vær i et sundt humør. Den psykologiske faktor er en integreret del af en vellykket træningsproces. Gå til fysisk træning med glæde og bemærk stolt alle de positive ændringer i spejlet. Alt dette hjælper dig med at nå slutresultatet.

Anbefalede: