Pilates - En Fantastisk Måde At Få En Slank Figur På

Pilates - En Fantastisk Måde At Få En Slank Figur På
Pilates - En Fantastisk Måde At Få En Slank Figur På

Video: Pilates - En Fantastisk Måde At Få En Slank Figur På

Video: Pilates - En Fantastisk Måde At Få En Slank Figur På
Video: Изящный пилатес на все тело за 30 минут. Пилатес для стройности и похудения в домашних условиях. 2024, April
Anonim

Fitnesscentre tilbyder mange typer vægttab og fitnessprogrammer. Gruppeklasser er meget populære, nemlig Pilates. Coachledede gruppesessioner anses for at være meget effektive.

Pilates er en fantastisk måde at få en slank figur på
Pilates er en fantastisk måde at få en slank figur på

Når man vælger den type træningsretning, som de gerne vil besøge, støder mange på et så mystisk navn som Pilates. Du skal være opmærksom på denne form for fitness, for takket være Pilates kan du finde en slank figur og forbedre dit helbred.

Billede
Billede

Pilates blev udviklet i det tidlige tyvende århundrede af den tyske læge Josef Pilates. De grundlæggende principper, der udgør Pilates-systemet, inkluderer:

- nøjagtighed og glathed. Alle bevægelser udføres på en målt måde, ikke hurtigt, uden pludselige ryk og anstrengelser;

- koncentration. Når du udfører øvelserne, skal du koncentrere dig om vejrtrækning og korrekt teknik;

- korrekt vejrtrækningsteknik. Når du udfører øvelserne, er det vigtigt at indånde og udånde korrekt. Korrekt vejrtrækning giver dig mulighed for at få den bedste effekt af din træning. I henhold til Pilates-reglen udføres indånding i begyndelsen af træningen, og udånding udføres ved afslutningen;

- afslapning og selektivitet. Øvelser udføres uden at skabe unødvendig stress på de dele af kroppen, der ikke er involveret i en bestemt øvelse;

- kontrol af mavemusklerne. Når du laver Pilates, skal du suge dine mavemuskler ind. Det hjælper med at styrke mavemusklerne;

- gradualitet og regelmæssighed. Belastningerne bør øges gradvist for at undgå kvæstelser og få den bedste effekt. Det er også vigtigt, at undervisningen er regelmæssig, som skal deltages mindst tre gange om ugen.

Hvad er fordelene ved at lave Pilates? Først og fremmest hjælper denne type fitness med at forbedre muskulaturens elasticitet, styrke dem og derved opnå synkron og koordineret arbejde i alle dele af kroppen. Forskellen mellem Pilates og andre typer træning er, at både store og små muskler er involveret i arbejdet, når man udfører øvelser.

Billede
Billede

I Pilates er hastighed og styrke ikke det vigtigste i øvelsen. Det vigtigste her er en undersøgelse af høj kvalitet af selve øvelsen. Kun i dette tilfælde kan du i kombination med korrekt vejrtrækning få den ønskede effekt.

Det skal bemærkes, at Pilates-klasser er velegnede til mennesker med forskellige grader af fitness, da træningsprogrammerne er designet til både begyndere og professionelle.

Anbefalede: