På Vej Til En Slank Figur: Hvordan Man Ikke Narre

Indholdsfortegnelse:

På Vej Til En Slank Figur: Hvordan Man Ikke Narre
På Vej Til En Slank Figur: Hvordan Man Ikke Narre

Video: På Vej Til En Slank Figur: Hvordan Man Ikke Narre

Video: På Vej Til En Slank Figur: Hvordan Man Ikke Narre
Video: Min opgave er at observere skoven, og her sker noget mærkeligt. 2024, Marts
Anonim

Du kan sælge alt, hvis du lærer at dygtigt spekulere i en potentiel købers ønsker. Dette er præcis, hvad der sker i fitnesscentre eller forskellige former for sportsbutikker, der sælger træningsudstyr, der er ubrugeligt til træning af taljen og andre dele af kroppen. Og jo højere annoncen er, jo mere ubrugelig er produktet.

Hvordan man ikke bedrager, på vej til en slank figur
Hvordan man ikke bedrager, på vej til en slank figur

Der er kun én måde at kontrollere effektiviteten af et bestemt produkt eller en tjeneste på - ved at foretage et køb. Hvis du har købt, forsvinder sælgerens interesse i dig helt - sådan fungerer de. Der er dog en meget enkel måde at finde ud af, hvad der virkelig fungerer effektivt til at skabe en smuk figur og træne dine mavemuskler. For at gøre dette skal du bare gå til fitnesscentret og se, hvordan mavemusklerne trænes af de bodybuildere, der har det.

Men i praksis er det kun få, der gør dette. Fordi efter at have observeret sådanne mennesker eller endda tale med dem, vil du blive skuffet over at lære, at det ikke fungerer at pumpe pressen op om en måned. Men det er præcis, hvad alle sælgere af "supermetoder" og specielle simulatorer lover. Og den sødere løgn strømmer ind i din bevidsthed, jo lettere er det at tro på den, fordi du vil. Lad os gå over de mest ubrugelige falske abs pumpningsteknikker.

Simulatorer fra reklame

Forskellige abs shapers, elektrostimulatorer til mavemuskler, schweiziske kugler, specielle bænke osv. etc. Disse ting, der så intenst forsøger at påtvinge dig, er den mest uskadelige løgn af alle mulige, for ikke en løgn i sin rene form, men en halv sandhed. Sælgerne af disse simulatorer ved, at den bedste måde at vildlede en person ikke er bedrag, men underdrivelse.

Mange af disse produkter får dine mavemuskler til at virke. For at arbejde på dette niveau af intensitet og belastning er der dog slet ikke behov for specielle simulatorer. Dette er hvad sælgerne er tavse om, for ikke at skamme den potentielle køber med opløselige tanker. I stedet bruger hustlerne klogt det menneskelige "tryllestav" -kompleks. En almindelig mand eller kvinde vil tro, at for at opnå det ønskede resultat er der noget specielt, næsten magisk, ting (en pille, en tryllestav, en trylleformular, en speciel simulator), der har erhvervet, som han eller hun straks vil modtage det eftertragtede resultat. Nå, hvordan man ikke bruger disse komplekser til deres egne formål, hvis folk er klar til at give penge selv, er det ikke klart hvorfor? Så de bruger det. De skaber en aura af højteknologisk og videnskabelig karakter omkring simulatoren, tiltrækker almindelige bodybuildere eller fitnessmodeller fra gymnastiksalen til reklame og tak … Den super abdominale træner er klar. Vi tæller penge.

Progressive teknikker

Dette er generelt et bundløst emne. Der er simpelthen et gigantisk antal af sådanne teknikker. Disse kan være hele områder med fysisk aktivitet, såsom Pilates, calanetics, yoga osv., Eller individuelle fitness-teknikker til pumpning af pressen, såsom Core Training, "tusind crunches", "langvarig spænding" osv. Eller nogle ineffektive øvelser: sideknus, saks, "cykel", kropsdrejninger osv. Særpræget ved alle disse teknikker er, at de har meget lav effektivitet, men de ser meget vanskelige og logiske ud.

Hvis jeg er træner i et fitnessrum, vil det være meget lettere for mig at opkræve folk for meget moderigtige og vanskelige øvelser og træning end for de sædvanlige crunches, som de kan gøre derhjemme uden mig. Alle disse teknikker er designet til at gøre det lettere at sælge luft. En person er "tvunget" med tanken om, at man for at træne pressens krop eller muskler skal kende nogle specielle teknikker og øvelser, der skal udføres under opsyn af en træner i et fitnesscenter. Ellers hvordan vil folk gå og betale penge for luften?

Kost og diætpiller

Sagen er, at dine mavemuskler kan være meget veludviklede, men du vil ikke kunne se dem under fedtlaget. Taljeområdet hos mennesker er genetisk tilpasset til at lagre en energireserve - fedt. Og dette gælder især for kvinder. Naturen har taget sig så meget af nødhjælp i tilfælde af sult under fødslen af et barn. Dette er grunden til, at pumpning af maven alene for de fleste ikke er nok uden yderligere diæt.

Mange mennesker forstår dette, som bruges af alle mulige forhandlere, der sælger metoder til at tabe sig eller piller til samme formål. For at være ærlig er jeg altid imod alle piller og kosttilskud til vægttab, for selvom de virker (og dette er meget sjældent), observeres effekten kun, når man tager disse specielle midler. Og efter annulleringen vender fedtet tilbage i endnu større mængder, fordi vores krop så forsøger at beskytte sig mod sult (det forstår ikke, at du taber vægt for skønhedens skyld, og ikke fordi der er sult omkring dig).

Meget det samme kan siges om mange diæter. Effekten er kun under disse diæter, og efter annullering vender alt tilbage. For at kontrollere niveauet af subkutant fedt er du nødt til at udvikle spisevaner, som du til enhver tid begynder at overholde, og ikke kun i nogen tid på en diæt. En sådan tanke er imidlertid meget sværere at sælge end en "magisk pille." Så sælgere af alle striber tømmer folks tegnebøger og spekulerer i, om de ønsker at være slankere og bedre.

Som den gamle mand Einstein sagde:”Der er kun to uendelige ting i verden. Dette er universet og menneskelig dumhed. Selvom jeg ikke er helt sikker på den første. Ofte forstår vi bevidst, at vi bliver bedraget, men ikke desto mindre fortsætter vi med at blive fortsat, simpelthen fordi vi virkelig vil tro på en sådan sød reklameslogan.

Anbefalede: