Slank Figur: Hvordan Man Gendanner Det Efter Fødslen

Indholdsfortegnelse:

Slank Figur: Hvordan Man Gendanner Det Efter Fødslen
Slank Figur: Hvordan Man Gendanner Det Efter Fødslen

Video: Slank Figur: Hvordan Man Gendanner Det Efter Fødslen

Video: Slank Figur: Hvordan Man Gendanner Det Efter Fødslen
Video: Knibeøvelser. Begynder - samlet program 2024, April
Anonim

De fleste kvinder efter fødslen står over for det faktum, at figuren har mistet sin tidligere slankhed. Der er selvfølgelig en mulighed for, at alt vender tilbage til det normale af sig selv. Men det er bedre ikke at vente på dette og begynde at bringe figuren i orden.

Slank figur: hvordan man gendanner det efter fødslen
Slank figur: hvordan man gendanner det efter fødslen

Instruktioner

Trin 1

Det vigtigste er at spørge motivation. Du bør ikke straks indstille dig til at tabe ti kilo overvægt. Begynd dig selv til en. Giv dit underbevidsthed en fast retning for at slippe af med de hadede ekstra pund på cirka en uge. Indsæt konstant denne tanke i dig selv. Og først efter at slippe af med det første kilogram, gå til det andet. Det er lettere end at drømme om at løse hele problemet på én gang. Og ved at opnå små sejre bliver du sikker på, at alt vil ordne sig.

Trin 2

For at tabe sig skal du overholde nogle begrænsninger. Fjern søde boller fra din kost. Ikke kun udgør de et problem for dig, men de er også dårlige for din babys fordøjelse, hvis han ammer. Bliv heller ikke båret med chokolade, kaffe og kakao. Stop med at spise ca. 3 til 4 timer før sengetid. Spis ofte små måltider. Indfør flere frugter i din kost eksklusive citrusfrugter. De kan fremkalde en allergisk reaktion hos et barn. Drik rigeligt med væsker. Således kan du forsyne kroppen med alle de nødvendige næringsstoffer og slippe af med akkumulerede toksiner.

Trin 3

Når du begynder at træne, skal du huske at du skal gøre det på tom mave. Og modstå efter timen et par timer inden morgenmaden startes. Hvis du træner om eftermiddagen eller aftenen, skal du starte den 1 til 2 timer efter at have spist. Husk, at effektiv fedtforbrænding kun kommer med dette regime.

Trin 4

Træn mindst et par gange om ugen. Gør de mest berømte først og gradvist øge sværhedsgraden. Liggende på gulvet, bøj knæene og læg dine arme rundt om halsen. Løft langsomt din overkrop, træk hagen ned til knæene og spænd maveområdet. I samme stilling skal du strække dine arme langs din krop, og ved at anstrenge dine ben langsomt hæve og sænke dit bækken. Disse øvelser til bagdel og underliv hjælper dig med at bekæmpe ophobning af fedt i de mest problematiske områder. Når du vænner dig til det nye regime, skal du øge træningsmængden ved at introducere dem, der hjælper med at stramme alle dine muskler.

Anbefalede: