Hvordan Man Taber Sig Efter Fødslen Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Taber Sig Efter Fødslen Derhjemme
Hvordan Man Taber Sig Efter Fødslen Derhjemme

Video: Hvordan Man Taber Sig Efter Fødslen Derhjemme

Video: Hvordan Man Taber Sig Efter Fødslen Derhjemme
Video: Hjemmetræning! Få Flad Mave + Rund Numse PÅ 2 UGER! 2023, November
Anonim

At komme tilbage i form efter fødslen er ikke let, især hvis kvinden ammer. Globale hormonelle ændringer, træthed, nedsat immunitet under graviditet, mangel på vitaminer, mineraler og sporstoffer er hovedårsagerne til, at diæt er kontraindiceret for unge mødre. For at tabe sig efter fødslen skal du afbalancere din diæt og tage hensyn til nogle få flere regler.

Hvordan man taber sig efter fødslen derhjemme
Hvordan man taber sig efter fødslen derhjemme

Overvægt efter graviditet vises af en række årsager. Dette er selvfølgelig en stillesiddende livsstil, mens du bærer en baby, en arvelig disposition for fedme, væskeretention i kroppen. For at opnå det bedste resultat efter fødslen skal mødre håndtere unødvendige pund på en kompleks måde under hensyntagen til alle de faktorer, der bidrog til vægtøgning.

Korrekt ernæring efter fødslen

Ernæringseksperter anbefaler, at man straks begynder at bekæmpe overvægt efter fødslen uden at udsætte problemet i måneder eller endda år i forvejen. Når alt kommer til alt er de hadede kilo let at genopfylde, så en ung mor må ikke tabe sig med 3-4 kg, men af alle 10. Sammen med stigningen i vægt vil metaboliske lidelser også blive observeret, hvilket fører til fedme og alvorlig lidelser.

Ammende mødre bør ikke eksperimentere med nogen form for diæt. Selvom en kvinde ikke ammer efter fødslen, er det umuligt at teste kroppen med ekspressmetoder, der lover hurtigt vægttab. Kosttilskud, slankende te og andre risikable midler er også kontraindiceret.

Den bedste måde at tabe sig efter fødslen er at etablere en ordentlig diæt. En ammende krop skal modtage alle de nødvendige næringsstoffer fra produkter af animalsk og vegetabilsk oprindelse. Der er ikke behov for at øge kalorieindholdet i kosten under amning, barnet vil modtage de nødvendige komponenter til dets vækst og udvikling med mælk.

For at tabe sig skal du spise små måltider efter fødslen, men ofte. Det tilrådes at spise på en tidsplan, hvilket gør morgenmaden til den mest energiske værdi. En afbalanceret diæt, fraværet af slik, mel, stegt, røget og andre produkter, der er skadelige for mor og baby i menuen, hjælper med at reducere vægten.

Gendannelse af figuren derhjemme

Som regel har unge mødre ikke mulighed for at gå i gymnastiksalen eller træne individuelt med en fitnessinstruktør. Men selv derhjemme kan du give dig den rette fysiske aktivitet. Fysisk aktivitet er en anden nøgle til at være magert.

Efter fødslen skal babyen gå mere for at styrke immunforsvaret. Mor kan også gøre god brug af denne tid. I den friske luft, når barnet falder i søvn, skal du ikke sidde på en bænk og læse magasiner. Bevæg dig mere, træk på plads, løb rundt i klapvognen. Du vil give kroppen den nødvendige belastning, bevæbnet med et sejl eller en bærerygsæk, når barnet begynder at sidde. For at tabe sig skal du skifte mellem hurtige skridt og gå i et roligt tempo.

Afsæt tid til morgenøvelser, du kan bruge det sammen med din baby eller endda mens du rengør huset. Brug ikke en moppe, og prøv at bøje mere. Dette hjælper med at rydde din mave og lår. Det er bedre at begynde at øve maveøvelser eller vride rammen 4-6 måneder efter fødslen.

Hjemme næsten en måned eller to efter fødslen af en baby kan du begynde at lave pilates, yoga. Du kan se træningskomplekser på Internettet, træning bør hovedsageligt være rettet mod hofter og mave. Efter fødslen er det disse steder, der er mest problematiske.

Det er også værd at tage multivitaminkomplekser til ammende mødre for hurtigt at genoprette immuniteten, få et boost af livlighed. Det er bydende nødvendigt at drikke masser af væsker for at tabe sig derhjemme, så du kan fjerne toksiner, mens du taber dig.

Anbefalede: