Hvordan Man Taber Sig Gennem Træning

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Taber Sig Gennem Træning
Hvordan Man Taber Sig Gennem Træning

Video: Hvordan Man Taber Sig Gennem Træning

Video: Hvordan Man Taber Sig Gennem Træning
Video: Sådan tabte min klient 43 kg! 3 ting du SKAL gøre hvis du vil tabe dig! 2023, November
Anonim

Overvægt, kropsfedt, hud, der har mistet sin elasticitet og skønhed - alt dette indikerer problemer, der taler om behovet for at begynde at arbejde på din krop. Du kan tabe dig med motion, hvilket giver resultater på en forholdsvis kort tid og ikke vil bringe dit helbred i fare.

Hvordan man taber sig gennem træning
Hvordan man taber sig gennem træning

Instruktioner

Trin 1

Når du har sat et mål om at tabe dig ved at dyrke sport, skal du huske, at uregelmæssig træning ikke giver det ønskede resultat. Hvis du løfter håndvægte eller svinger mavemuskler en eller to gange om ugen, får du kun skuffelse og forbliver med dine ekstra pund. Udvikle en lektionsplan, der passer til din tidsplan og ikke forstyrrer arbejde, husarbejde og familieinteraktioner. Du skal gøre mindst fire til fem gange om ugen, cirka en og en halv time. Dette tempo vil være vanskeligt i starten, men efter to uger holder du op med at blive træt og begynde at lægge mærke til de første resultater af dit arbejde.

Trin 2

Deltag i et motionscenter eller træne din egen træningsrutine derhjemme. Fordelen ved gymnastiksalen er, at der ikke kun findes mange simulatorer til at arbejde på forskellige muskelgrupper, men også får ekspertrådgivning fra undervisere. Du vil arbejde hårdere under deres tilsyn. Derhjemme overlades du til dig selv, der er ingen, der opfordrer dig til og får dig til at give dit bedste. Derfor skal du vælge den anden mulighed, du har brug for motivation og viljestyrke.

Trin 3

Inkluder forskellige typer stress i dine klasser. Husk at tabe sig, for eksempel ved at pumpe pressen, vil du ikke få succes. Ja, du vil styrke musklerne, men de forbliver under laget af fede aflejringer. Derfor er du nødt til at handle på tre områder: aerob træning, muskelstyrkning og strækning. Sammen hjælper de dig med at tabe dig, stramme din krop og se godt ud.

Trin 4

Aerob træning er springtov, løb, dans, aerobic, spring. Det skal tage en tredjedel af træningen. At styrke musklerne handler om at arbejde med håndvægte og din egen vægt. Arbejd dine mavemuskler, arme, ryg og ben med en række øvelser. Strækning styrker resultatet, slapper af muskler, hjælper med at opbygge en silhuet og fremmer aerob aktivitet i forbrænding af fedt. Hun har brug for at afslutte hver klasse.

Trin 5

Gå ikke tilbage halvvejs. En smuk krop er resultatet af langt og hårdt arbejde. Når du har modtaget nogle af frugterne af dit arbejde, skal du ikke stoppe der. Husk at der ikke er nogen grænse for perfektion. Din tonede krop takker dig ikke kun med skønhed, men også med sundhed.

Anbefalede: