Hvordan Man Bliver Opmærksom Gennem Meditation

Hvordan Man Bliver Opmærksom Gennem Meditation
Hvordan Man Bliver Opmærksom Gennem Meditation

Video: Hvordan Man Bliver Opmærksom Gennem Meditation

Video: Hvordan Man Bliver Opmærksom Gennem Meditation
Video: A Guided Meditation on the Body, Space, and Awareness with Yongey Mingyur Rinpoche 2024, Kan
Anonim

Meditation er en særlig åndelig praksis, der sigter mod at udvikle bevidsthed, undertrykke stressende følelser og styrke immunitet. Meditation har mange positive aspekter, der effektivt påvirker den menneskelige krops funktion. Derfor, hvis du beslutter at prøve praksis med meditation, har du taget det rigtige valg til fordel for en sund livsstil og selvudvikling. Det vigtigste er at øve regelmæssigt og give hele dig selv til denne type praksis.

Hvordan man bliver opmærksom gennem meditation
Hvordan man bliver opmærksom gennem meditation

Hvis du stadig bruger meget tid i dine drømme og ikke i det virkelige liv, er du ikke opmærksom nok. Heldigvis kan og bør trænes mindfulness, og meditation er en stor hjælp i denne sag. Det er videnskabeligt bevist, at det er ved at gøre meditation, at en person bliver sundere, mere bevidst og perfekt. Derfor har vi hver især brug for åndelig praksis hver dag i vores liv.

Hvor skal man starte med mindfulness meditation? Det første skridt er at lære at koncentrere sig om noget. Du kan gøre dette ved hjælp af et mantra, din egen vejrtrækning, skabe bestemte billeder i dit sind (for eksempel geometriske former). Det betyder ikke noget, hvilken du vælger på denne liste, det vigtigste er at lære at fokusere på dette under meditation. Når du begynder at bemærke, at din bevidsthed er defokuseret, så kæmper jeg, når du er klar over det, vender tilbage til afsendelsespunktet, det vil sige til det objekt, som du fikseret i din bevidsthed til koncentration.

Hvordan fungerer det i praksis? Når du har besluttet dig for, hvad du vil koncentrere dig om (ånde, billede, objekt), skal du komme til praktiske handlinger. Sid i en position, der er behagelig for dig. Professionelle anbefaler at øve i lotuspositionen, men nyere forskning tyder på, at du kan lave meditationsøvelser i enhver position, der er behagelig for dig. Derefter skal du fokusere på objektet med koncentration og vejrtrækning, spore hver indånding og udånding. Hvis du ikke kan gøre dette, så bare tænk på din vejrtrækning.

Hvor skal jeg meditere, og hvor længe? Find et roligt sted hjemme eller udendørs. Sid eller stå i en behagelig position. Tid til at starte med kun 5 minutter på din timer. Fokuser på din ånde, føl hvor du føler det (læber, bryst, mave). Hvis du ikke kan mærke det, så læg din hånd på din krop, og den, der går op og ned, vil fortælle dig, hvordan du trækker vejret. Prøv blot at følge hver indånding og udånding i 5 minutter uden at tænke på noget andet. Hvis du bliver distraheret, fortvivl ikke. Dette er normalt for begyndere. Bare vend straks tilbage til den meditative tilstand og fortsæt med at koncentrere dig.

Hvordan man når som helst kan vende tilbage til en bevidst tilstand og slippe af med følelsesmæssigt ubehag? Selvom du er i skole, arbejde eller rejser, kan du bruge meditation til at være opmærksom. For at gøre dette skal du bare gennemføre en mini-session meditation, hvis længde vil være ca. 1 minut. Du lukker måske ikke øjnene og holder dig væk fra samfundet. Bare koncentrer dig om din vejrtrækning uden at tænke på noget andet. Og når du vender tilbage til det normale liv igen, vil du se, at dine problemer næsten fuldstændigt neutraliseres.

Anbefalede: