Sådan ændrer Du Dig Selv Gennem Sport

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændrer Du Dig Selv Gennem Sport
Sådan ændrer Du Dig Selv Gennem Sport

Video: Sådan ændrer Du Dig Selv Gennem Sport

Video: Sådan ændrer Du Dig Selv Gennem Sport
Video: #Свитер оверсайз спицами платочная вязка МК часть1 Рекомендую для начинающих, очень просто👍⬇️ 2024, April
Anonim

Det er lige så naturligt for en person at stræbe efter perfektion som det er at sove, spise og reproducere. Uden dette ville evolution ikke have været mulig. Et velkendt engelsk ordsprog siger: "Vær dig selv, men vær din bedste". At træne regelmæssigt er en måde at transformere din krop til uigenkendelighed og opbygge viljestyrke og karakter i dig.

Sådan ændrer du dig selv gennem sport
Sådan ændrer du dig selv gennem sport

Instruktioner

Trin 1

Alle kan ændre sig ved hjælp af sport. Jo hurtigere du starter, jo hurtigere får du de første resultater. Udsæt det ikke før i morgen. Start lille - gå til morgenkørslen, tjek din nærmeste fitnessklub og tilmeld dig en prøveperiode. Beslut hvilken slags sport du gerne vil lave. Når du vælger, skal du tage højde for dit helbredstilstand og objektivt vurdere det indledende træningsniveau. Konsulter en træner, få en ekspertudtalelse, og du er velkommen til at starte din første træning.

Trin 2

Stop med at undskylde for din egen dovenskab. Det er overflødigt at sige, at sport er meget dyrt, jeg har ikke tid, jeg kan ikke, eller jeg er for gammel til det. Bliv inspireret af eksemplet med den australske landmand Cliff Young, der med 61 år vandt 5-dages 875 km maraton, selvom han aldrig havde noget at gøre med professionel sport. Han løb bare ofte til græsgang for får, det var hele hans træning. Han vidste ikke, at der var behov for sponsorer for at deltage i maraton, og vigtigst af alt, at han under det kunne sove. Cliff Young rev bare det bløde punkt ud af sofaen, kom ind og vandt og efterlod de professionelle atleter bag sig. Han tænkte ikke, han handlede bare. Så hold op med undskyldninger for dig selv og start bare med at gøre noget.

Trin 3

At træne dagligt hjælper dig med at skulpturere dine drømmekroppe. Overvægt garanteres, let muskeldefinition vises, kropsholdning ændres. Valget er stort - dans, løb, yoga, gymnastik, svømning, bodybuilding, atletik, boksning, hegn. Uanset hvad du vælger, vil din krop ændre sig mærkbart. Bevægelser får lethed og nøjagtighed, du bliver meget mere varig og slankere.

Trin 4

At træne regelmæssigt er en fantastisk måde at slippe af med dårlige vaner. De fleste professionelle atleter ryger eller spiser ikke alkohol. Når du først har lært at nyde dine personlige rekorder og sejre, har du ikke længere brug for kunstige humørstimulerende midler. Mange kroniske sygdomme forsvinder, du begynder at føle dig mere munter, din effektivitet øges, og det umulige for første gang bliver ægte.

Trin 5

Der er næppe noget, der bygger ånden og former karakter hurtigere end sport. Roy Jones sagde engang:”Boksning afspejler bedst hvad der sker i livet: når du bliver slået ned, skal du stå op. Alle i deres liv får knockdown på den ene eller anden måde, men du skal stå op og komme videre, kæmpe til slutningen. " Atleter er i stand til at udholde smerte og arbejde på sig selv 16 timer om dagen. De giver aldrig op, sparer ikke sig selv og deres modstandere, fejer forhindringer og sætter nye rekorder. Sport hjælper med at overvinde frygt, slippe af med flerårige komplekser og fremme en ånd af konkurrence. Vælg en værdig rollemodel blandt atleter og gå videre til præstationer! Vær ikke bange for at se sjovt ud, være svagere end nogen og tabe. Met Hughes bemærkede engang: "Hvis du ikke har nogen nederlag, så kæmper du med de forkerte mennesker." Den dag kommer, hvor du bliver stærkere og bryder nogens rekord. Selv inden for rammerne af din fitnessklub. Det vigtigste er, at du vil overgå dig selv, blive bedre og stærkere end dig selv i går. Du vil føle smagen af sejr over dig selv, og det vil ændre dig for evigt. Når alt kommer til alt, som klassikeren sagde: "Kunne overvinde dig selv, og du kan overvinde alt."

Anbefalede: