Sådan Vælger Du Gode Ski Til Dig Selv

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du Gode Ski Til Dig Selv
Sådan Vælger Du Gode Ski Til Dig Selv

Video: Sådan Vælger Du Gode Ski Til Dig Selv

Video: Sådan Vælger Du Gode Ski Til Dig Selv
Video: HOW TO CHOOSE THE RIGHT SKI LENGTH 2024, Kan
Anonim

Der er mange forskellige typer ski i moderne sports- og skibutikker, og derfor går begyndere ofte tabt i valget. For at vælge rigtig høje kvalitet ski fra al denne overflod, skal du styres af nogle parametre af deres kvalitet.

Sådan vælger du gode ski til dig selv
Sådan vælger du gode ski til dig selv

Instruktioner

Trin 1

Moderne ski er hovedsageligt lavet af to typer materialer, som hver har sine egne fordele og ulemper: træ og plast. Inden du vælger ski, skal du beslutte, hvilket materiale der passer dig bedst. Triski er billigere og kan vare længe. Plastprodukter er mere holdbare og fleksible, men de har højere omkostninger. Det skal bemærkes, at plastoverfladen er meget mere holdbar og har en bedre glidekvalitet.

Trin 2

Vær opmærksom på omkostningerne og producenten. Hvis du er en nybegynder skiløber, bør du ikke købe varer fra så kendte dyre mærker som Fischer, Atomic osv. Du kan spare meget ved at købe ski fra en indenlandsk producent, de kan være af ganske anstændig kvalitet og vare ganske lidt lang tid med omhyggelig håndtering.

Trin 3

Fritidsski er velegnet til næsten alle vejrforhold. Til fremstilling af sådanne produkter anvendes billigere materialer, hvilket tilføjer vægt til dem - ski til en amatør er noget tungere end professionelle. Det er værd at bemærke, at billig plast absorberer paraffin værre, hvilket betyder, at fedtet slides meget hurtigere. Det betyder dog ikke noget, medmindre du er langdistanceløber.

Trin 4

Vælg længden på de ski, du kan lide, som skal svare til skiløberens højde plus yderligere 25-30 cm. Se langs produktets glideflade - det bør ikke bøjes i længderetningen, og linjerne på tværs af tå og hæl ved glidefladen skal være helt parallelle. Selve overfladen er uden skarpe bøjninger, fordybninger og bump.

Trin 5

Giv din vægt til salgsassistenten, og bed ham om at vælge dine ski i henhold til stivheden. Prøv det foreslåede produkt. Egnede ski er dem, hvis glidende overflade under lastdelen ikke berører gulvet i det øjeblik, skiløberen står på dem med begge fødder.

Anbefalede: