Sådan Opmuntrer Du Dig Selv Til At Løbe

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opmuntrer Du Dig Selv Til At Løbe
Sådan Opmuntrer Du Dig Selv Til At Løbe

Video: Sådan Opmuntrer Du Dig Selv Til At Løbe

Video: Sådan Opmuntrer Du Dig Selv Til At Løbe
Video: Løb 5 km - Sådan træner du dig op til din første 5 km løbetur 2024, Marts
Anonim

Løb er et velkendt tonicitetsværktøj, fordi det får næsten alle musklerne i menneskekroppen til at fungere. Mange mennesker er fortrolige med følelsen af lethed i hovedet og behagelig tyngde i musklerne efter en morgenkørsel samt en følelse af stolthed over sig selv, så atletisk. Men af en eller anden grund er det meget vanskeligt at tvinge dig selv til at løbe konstant. Måske hjælper nogle tricks os?

Sådan opmuntrer du dig selv til at løbe
Sådan opmuntrer du dig selv til at løbe

Er det nødvendigt

  • joggingdragt
  • sneakers
  • viljestyrke

Instruktioner

Trin 1

Enhver forretning hos en person argumenterer, når han har et incitament. For eksempel, hvis du ved, at din yndlingsskuespillerinde eller sanger kører om morgenen, er det ikke et incitament? Den berømte model Natalia Vodianova deltog i maraton på 21 km før modeshowet i Paris. Efter New York Marathon indrømmede Katie Holmes, at ingen saftafgiftning ville give et sådant resultat som morgenjogging. Heidi Klum, Allanis Morissette og Gwyneth Paltrow blev alle fans af løb, som mange andre berømte skuespillerinder. Deres motivation synes at være sundhed og godt udseende. Det vil heller ikke skade os.

Og hvis du tager dine yndlingsatleter som et eksempel, er der intet at bare tale om. De skal træne i mange timer om dagen, ikke bare løbe om morgenen eller aftenen.

Måske bliver en sportsbegivenhed, hvor du vil vise dig som lang- eller kortdistanceløber, din fristelse. Nu afholdes mange steder forskellige maratoner, hvor de mest almindelige mennesker deltager - bare for at få interesse.

Trin 2

Hvis du ikke kan lide at løbe alene (alene) - find ligesindede blandt venner eller en park, hvor der er sådanne ligesindede, og slut dig til dem. Når en person ikke er alene, føler han sig mere selvsikker. Måske har en af naboerne også længe drømt om at løbe om morgenen eller aftenen, men man tør ikke. Og når han ser dig i en træningsdragt, tager han dette skridt.

Trin 3

Læs om fordelene ved at løbe - dette hjælper dig med at forstå, hvorfor du har brug for jogging. Den russiske akademiker og hjertekirurg Nikolai Amosov opfordrede for eksempel sine landsmænd til at "løbe væk fra et hjerteanfald", og med sin diagnose af hjertesygdomme levede han i næsten 90 år. Han hævdede, at det kardiovaskulære system trænes, mens lungerne øges, volumenet af lunger øges, og blodet bevæger sig meget hurtigere, hormonet serotonin frigives. I 70'erne i sidste århundrede var der endda en slags løbebom i USA, som i vores tid hovedsageligt er blevet en lidenskab for race-gang, da der er stor belastning på ankler, knæ og rygsøjle under løbet.

Trin 4

Bestem den optimale startbelastning for dig selv, så den ikke er for tung eller for let. Lyt til din krop - hvordan føles det? Hvis musklerne gør ondt for meget, skal du skære sporet let. Hvis der ikke er nogen følelse af tilfredshed og munterhed efter et løb, skal du øge længden. Bare lyt ikke til elskerinde dovenskab på dette tidspunkt, hun vil ikke rådgive noget godt. Hvis du har selvmedlidenhed, er det helt sikkert, at det sniger sig ind i din hjerne for at ødelægge de originale heroiske planer. Der er kun et råd - jage hende i nakken.

Trin 5

Bliv vant til at tage din puls før og efter et løb. Hvis den anden position er cirka 180 slag i minuttet, løber du ved din grænse. Måske er det værd at reducere belastningen? Selvom alle selvfølgelig selv bestemmer. Over tid skal pulsen efter den samme rute blive mere og mere rolig. Dette betyder, at kroppen allerede er trænet og klarer disse belastninger godt. De kan øges eller efterlades på samme niveau, hvis du ikke ønsker at vinde et maratonløb.

Trin 6

Hvis du er en "omhyggelig" person, skal du lære den korrekte løbeteknik. Trænerne i specielle grupper, som nu er mange overalt, vil hjælpe med dette. I et par sessioner viser de dig, hvad du laver forkert, og hvordan fagfolk kører.

Trin 7

Måske vil din endelige beslutning om at "løbe eller ikke løbe" hjælpe dig med at acceptere feedback fra dem, der begyndte at gøre det? Deres generelle opfattelse er som følger: Ud over tonede arme og ben fik de et klart hoved, blev mere modstandsdygtige og organiserede, mere energiske og mobile. Derfor løses mange problemer på arbejdspladsen meget lettere og hurtigere, og hele deres liv som helhed er blevet mere interessant.

Anbefalede: