Sådan Motiverer Du Dig Selv Til At Løbe I Den Køligere Sæson

Sådan Motiverer Du Dig Selv Til At Løbe I Den Køligere Sæson
Sådan Motiverer Du Dig Selv Til At Løbe I Den Køligere Sæson

Video: Sådan Motiverer Du Dig Selv Til At Løbe I Den Køligere Sæson

Video: Sådan Motiverer Du Dig Selv Til At Løbe I Den Køligere Sæson
Video: Min opgave er at observere skoven, og her sker noget mærkeligt. 2024, April
Anonim

Koldt, regn eller sne får hver gang du går ude til at virke som et ubehageligt udsyn. Du vil ikke altid gå på træning under sådanne forhold. Jeg vil lave øvelser indendørs, hjemme eller i gymnastiksalen. Mange mennesker foretrækker at være behagelige og varme. Hvis du vil forberede dig meget godt til sæsonen, skal du - som erfarne spillere og trænere siger - løbe!

Sådan motiverer du dig selv til at løbe i den køligere sæson
Sådan motiverer du dig selv til at løbe i den køligere sæson

Nyt outfit - godt for 100

Det vigtigste er at finde en slags motivation hos dig selv for ikke at gå glip af træning. I modsætning til udseendet er dette ikke så svært, som det ser ud til. Der er mange argumenter for de sædvanlige undskyldninger: "Jeg vil ikke, fordi det er koldt udenfor". Den første ting du skal gøre er at revidere din hylde til tøj og sportsartikler. Måske er dine gamle handsker fra sidste år ubrugelige, og du skal købe nye. Det samme gælder hatte, tørklæder, der beskytter mod kulde. Køb af nyt tøj vil tilskynde dig til at løbe ud. Ikke kun fordi de vil beskytte dig mod kulde og nedbør, men de vil også være en slags stimulans til yderligere indsats. Nogle gange kan en sådan gave effektivt motivere folk til at udøve.

Tilstand, vægt, sundhed

Hvis du holder op med at løbe om efteråret og vinteren og beslutter at vente til foråret med at gøre det, skal du regne med ændringen i kropsforhold. Du vil ikke være i stand til at forberede dig om foråret på et niveau, der tilfredsstiller dig. Derudover truer manglende løb med at gå op i vægt. Når sommeren kommer, og du vil på stranden, kan det være, at din badedragt er for lille, fordi du tager på i vægt. Efterår og vinter er årstider, hvor et stort antal sygdomme dukker op, du kan let forkøle. De, der tror, at de kan beskytte sig mod dette uden at gå ud, tager imidlertid fejl. En meget god motivation for at løbe er ønsket om at beskytte dig mod infektion. Hvis du træner, skal du temperere din krop, og du kan undgå forskellige sygdomme. Derudover har du muligheden for at teste din udholdenhed og sneens løbestyrke, mens du kæmper for vinden.

Alt er vanskeligt, før det bliver let

Oftere end ikke fortæller fantasi os scenarier værre end virkeligheden. Efter et par snesevis af meter løb begynder atletens krop at varme op, så det føles ikke koldt, på trods af at det tidligere syntes at det var umuligt at vente i kulden. Motivationen for at gå på træning kan være tanken om, at du bliver varm op ret hurtigt. Selvom kulden giver dig en masse problemer, kan du spise og drikke noget energisk et stykke tid efter hjemkomsten. Den køligere sæson er et meget godt tidspunkt at prøve de nye støvler, du skulle starte med, når du konkurrerer på stier eller i bjergene. Dette er det perfekte tidspunkt for sådanne tests. Du kan teste roligt, fordi du har meget tid til foråret. Det er også værd at kontrollere udstyret, f.eks. Inden du starter. Du kan prøve, hvordan en ny rygsæk eller et ur fungerer. Fællesskabet af andre løbere kan effektivt motivere dem til at træne. Generelle samtaler bringer glæde og et smil i dit ansigt. Det er altid lettere sammen.

Hvis du ikke træner på kolde dage, vil du efter et stykke tid trods kulde, vind og nedbør se resultatet. Og her er sagen. Når det bliver varmere, vil du være meget tilfreds med dig selv, og på trods af vanskelighederne vil du vise dig at være vedholdende.

Anbefalede: