Hvordan Zenit Spillede Sin Første Kamp I Champions League 2014-2015 Sæsonen

Den 16. september spillede Zenit St. Petersburg sin første kamp i gruppespillet i sæsonen Champions League 2014-2015. Vores klubers rivaler var Benfica-spillerne. Kampen fandt sted i Portugal.

Hvordan Zenit spillede sin første kamp i Champions League 2014-2015 sæsonen

Det russiske hold startede mødet med den formidable portugisiske modstander meget fortroligt. Allerede i de første minutter serverede Hulk farligt i feltet. Hans afslutning sluttede næsten med et mål mod Benfica. Dette var den første advarsel mod det portugisiske forsvar. Efter et par minutter mere scorede Zenit stadig. Hulk i 5. minut modtog en smart aflevering fra Shatov og sendte bolden i nettet af Arthurs mål. Det russiske hold tog føringen 1 - 0. Efter det indrømmede mål forsøgte Benfica-spillerne at intensivere deres handlinger i angrebet, men St. Petersborgs fodboldspillere tillod ikke deres modstandere at gøre noget.

I midten af første halvleg fandt der endnu to vigtige begivenheder sted. For et sidste frispark mod Dani blev den portugisiske målmand udvist, og i det 22. minut, efter et hjørnespark, sikrede Witsel Zenits fordel. Stillingen er nu 2 - 0. Med dette resultat gik holdene til pause.

I anden halvdel havde spillerne fra den russiske klub flere chancer. Implementeringen mislykkedes imidlertid. Hulk ramte stolpen efter at have ramt fra en spids vinkel, Rondon skød forbi porten og gik til et møde med målmanden. Benfica-spillerne havde ikke lyse hundrede procent scoringschancer. Vi kan kun bemærke det farlige slag mod Luizaos hoved efter standarden. Spa-hoteller Lodygin.

Kampen sluttede med en selvsikker sejr for Zenit med en stilling på 2 - 0. Spillerne fra det russiske hold viste god organisering af spillet og var i stand til at bekræfte deres klasse.