FIFA World Cup: Hvordan Argentina Spillede Den Anden Kamp Ved Verdensmesterskabet I Brasilien

Den brasilianske by Belo Horizonte var den 21. juni vært for det argentinske landsholds anden kamp i gruppespillet i FIFA World Cup. Rivalerne til en af verdensmesterskabs favoritter var spillerne på det iranske landshold.

2014 FIFA World Cup: hvordan Argentina spillede den anden kamp ved verdensmesterskabet i Brasilien

Irans landshold ved verdensmesterskabet i Brasilien afsluttede det første spil med en kedelig og kedelig målløs uafgjort med landsholdet i Nigeria. Få troede, at noget lignende kunne ske i en kamp med det argentinske landshold. Op til det faste tidspunkt blev kontoen på resultattavlen imidlertid aldrig åbnet.

Argentinas landshold spillede en meget dyster og kedelig kamp. På trods af at sydamerikanerne i første halvdel havde mere end 70% boldbesiddelse, skabte Argentinas spillere sjældent rigtige scoringschancer. Vi skal hylde Iran. Dette hold er i stand til taktisk korrekt at holde forsvaret med hele holdet.

Argentinas leder og dets hovedstjerne og håber Lionel Messi kunne ikke gøre noget med de iranske defensive rækker. Hans dribling var ofte mislykket, med få skarphedspasser. Hele det sydamerikanske hold i første halvleg stablede simpelthen på Irans forsvar, men dette medførte ingen måludbytter.

I anden halvdel blev det samme billede observeret. Efter det 65. minut med en nul score begyndte panik at manifestere sig meget tydeligt i sydamerikanernes spil. Fremtrædende fodboldspillere lykkedes ikke at angribe, og nogle gange kunne iranerne kile nerverne til sydamerikanske fans fra standarderne.

Kampen sluttede gradvist uafgjort, holdene havde allerede spillet 90 minutter, men Lionel Messi reddede Argentina. Allerede i den kondenserede tid slog han, efter at have modtaget bolden nær linjen i straffesparksfeltet, med det mest nøjagtige driblende slag i det yderste hjørne af iranernes mål. Målmanden var magtesløs. Dette mål fra den argentinske kaptajn gjorde det muligt for sydamerikanerne at vinde en vanskelig, tortureret sejr over det iranske landshold med en score på 1 - 0.

Argentinerne vinder seks point efter to kampe og fører alene tabellen i gruppe F ved verdensmesterskabet i Brasilien. Det er værd at bemærke, at for Messi var målet allerede det andet i mesterskabet, men i denne indikator er han stadig ringere end mange af mesterskabsscorerne.