Brasilien - Kroatien: Hvordan Den Første Kamp I Verdensmesterskabet I Sluttede

Den 12. juni 2014 begyndte den største fodboldturnering i fireårsperioden - verdensmesterskabet startede i Brasilien. I åbningskampen måtte mesterskabet til mesterskabet (brasilianerne) spille med en stærk rival fra Europa - Kroatiens landshold.

Brasilien - Kroatien: hvordan den første kamp i verdensmesterskabet i 2014 sluttede

VM-åbningskampen fandt sted i den brasilianske by São Paulo på Arena Corinthians stadion. En helt fyldt arena ventede på det brasilianske landsholds første kamp.

Efter startfløjten kørte fansens øredøvende brøl brasilianerne fremad. I det 11. minut blev hele værtslandet til verdensmesterskabet imidlertid chokeret. Forsvareren af de fem gange verdensmestre Marcelo skar bolden i sit eget mål, og kroaterne tog føringen i kampen. Efter 18 minutter gendannede det brasilianske landsholds hovedstjerne, Neymar, balancen og sendte bolden med det mest nøjagtige lave spark fra uden for feltet til selve hjørnet af målet. Så resultatet i spillet blev lig - 1 - 1.

Efter pausen forsøgte brasilianerne at score endnu et mål. De formåede at gøre dette ikke fra spillet, men fra straffesparkspletten. Neymar på 71 minutter bragte Pentacampions foran: 2 - 1. I de sidste minutter forsøgte kroaterne at komme tilbage. Målmanden reddede brasilianerne flere gange. Som et resultat fungerede fodboldens urokkelige regel, og allerede i den fortættede tid sprang Oscar's unge talent, hoppede ud til målet, bolden i nettet og satte slutresultatet 3 - 1.

Det brasilianske landshold vandt deres første kamp i turneringen. Vi må dog indrømme, at pentacampions fik tre point meget hårdt. Flere spændende kampe venter fansen.