Hvordan Det Russiske Landshold Spillede Med Algeriet Ved Verdensmesterskabet I Brasilien

For mange fans af russisk fodbold var den afgørende kamp ved verdensmesterskabet i Brasilien spillet mellem holdet fra Rusland og Algeriet. Mødet fandt sted i byen Curitiba den 26. juni. Capellos landshold havde brug for en sejr for at fortsætte i slutspillet.

Porajenie_Rossii_

Kampen mellem Rusland og Algeriet begyndte med gode nyheder for russiske fans. Allerede i det 6. minut, efter Kombarovs vidunderlige feed fra venstre flanke, sendte Kokorin bolden ind i top ni af de afrikanske porte med hovedet. Målet viste sig at være meget smukt.

Efter målet forsøgte russerne at kontrollere bolden mere, men dette førte ikke til farlige øjeblikke. Anden halvdel af første halvdel er allerede gået med en lille fordel for afrikanerne. Spillerne i Algeriet forsøgte hovedsagelig at piske fare ved russernes porte efter dødballerne. Det blev slående, at russerne mistede hesteboller igen og igen. Afrikanerne slog to gange farligt hovedet mod modstanderens mål. For første gang fik Akinfeev bolden, i det andet forsøg savnede den afrikanske spiller målet. Disse var alle farlige opfordringer til russerne.

Det russiske holds angrebsspil i første halvleg tilføjede sig ikke. Der er absolut intet at huske undtagen målet. Mod slutningen af første halvdel af mødet var begge hold meget travlt, det var klart, at spillerne i nogle øjeblikke manglede dygtighed. Derfor så seerne meget få farlige angreb.

Første halvdel af mødet sluttede med en minimal 1 - 0 fordel for russerne, som kun kunne glæde fansen med et lidt kedeligt spil.

Anden halvdel begyndte med russernes angreb. Samedov havde en vidunderlig chance, men midtbanespilleren til det russiske landshold kunne ikke slå målmanden. På det tidspunkt ønskede de russiske fans ikke at tro, at dette angreb ville være den sidste farlige trussel mod algeriernes mål.

Afrikanske spillere i anden halvdel af mødet forsøgte at skabe en fare ved russernes porte med hestefoder i straffesparksfeltet, hvilket til sidst gav et resultat. Efter den næste standard gik serven ind i russernes strafområde. Akinfeev nåede ikke bolden ved udgangen, og Islam Slimani blev et ondt geni for Rusland. Afrikanerne udlignede scoren. Uafgjort 1 - 1 var allerede til fordel for afrikanerne, og dette resultat kunne sende russerne hjem. Målet blev registreret i kampens 60. minut.

Russerne havde stadig en halv time tilbage til at score det vindende mål, hvilket kunne føre det russiske hold til slutspillet i turneringen. Imidlertid skabte russerne ikke et eneste ekstremt farligt angreb. Vi kan kun huske Kerzhakovs spark, men den afrikanske målmand parrer bolden uden problemer.

Algeriet forsvarede de sidste 30 minutter af kampen med hele holdet og byggede flere forsvarslinjer. Russiske spillere igen og igen kunne ikke finde vej selv til algeriernes strafområde. Der var meget få skud på mål. Alt dette forudbestemte det endelige resultat af mødet.

Den sidste fløjte fra hoveddommeren i kampen registrerede stillingen 1 - 1. Dette resultat var endnu et fiasko for det russiske hold ved større turneringer, for nu skal det russiske landshold hjem.

Desværre er vi endnu en gang nødt til at erklære, at russiske fodboldspillere ikke har vist et godt niveau på store europæiske turneringer og verdens turneringer. Mange fodboldeksperter vil enstemmigt erklære, at Rusland igen ikke har opfyldt forventningerne, skønt neutrale fans kan gøre indsigelse, fordi russernes spil var nøjagtigt på deres niveau. Capellos hold har allerede opnået succes efter at være kommet ind i selve mesterskabet. I øjeblikket er dette for russerne højden af muligheder.