Hvordan Det Russiske Landshold Spillede Ved Channel One Cup

Hvordan Det Russiske Landshold Spillede Ved Channel One Cup
Hvordan Det Russiske Landshold Spillede Ved Channel One Cup

Video: Hvordan Det Russiske Landshold Spillede Ved Channel One Cup

Video: Road to Sochi - Channel One Cup Moscow 2012 2022, November
Anonim

Channel One Cup har været afholdt årligt i Rusland i lang tid. Denne konkurrence er anden etape af den europæiske hockey-turnering, hvor fire førende europæiske hold traditionelt deltager: Sverige, Rusland, Finland og Tjekkiet.

Hvordan det russiske landshold spillede ved Channel One Cup 2015
Hvordan det russiske landshold spillede ved Channel One Cup 2015

Eurohockey-turnéen er en officiel konkurrence, men holdningen hos fans af denne sport til en sådan begivenhed er ikke så seriøs som for eksempel til verdensmesterskabet og endnu mere til de olympiske lege. Hockeyeksperter mener, at Euro-turnéen (inklusive Channel One Cup) er udstillingskampe for at se kandidater til det første hold til verdensmesterskabet. Det er dog sædvanligt, at vores hockeyspillere vinder den russiske etape, fordi det er en meget anstændig forretning at behage russiske fans.

I 2015 blev Channel One Cup afholdt i Moskva fra 17. til 20. december. Turneringens åbningskamp fandt sted i den nye "Arena of Legends", som kan rumme godt tolv tusind tilskuere. I det første spil mødtes hold fra Rusland og Sverige. Menighederne i Oleg Znark kan ikke føje dette møde til deres aktiv, da skandinaverne fortroligt overspilte russerne med en score på 4 - 1. På trods af at det russiske hold åbnede scoringen i kampen, blev sejren for værterne ikke registreret. Det er værd at bemærke det generelle falmede spil fra russiske hockeyspillere med mange fejl.

I det andet møde i turneringen rehabiliterede det russiske landshold og slog det finske hold med en knusende score på 8 - 1. Oleg Znarks afgifter spillede dette spil aggressivt og indsamlet fra de første minutter, hvilket resulterede i, efter 12 minutter, fire mål var ved Suomi-målet. Derefter fortsatte russerne deres frugtbare handlinger og bragte mødet til en rod.

I den sidste kamp i turneringen var det russiske landshold nødt til at slå Tjekkiet i det væsentlige for at få førstepladsen i Channel One Cup 2015. Dette skete imidlertid ikke. Russerne tabte 2 - 4, skønt de førte i løbet af anden periode 2 - 1. Tjekkerne formåede stadig at gribe initiativet i det andet tyve minutter og score tre gange. I den tredje periode havde de russiske hockeyspillere chancer for at genvinde og endda vinde, men målmanden for det tjekkiske landshold Dominik Furch viste sig værdig.

Som et resultat vandt det russiske landshold ud af tre kampe ved Channel One Cup 2015 kun en sejr over de finske hockeyspillere, mens Sveriges landshold og Tjekkiet viste sig at være stærkere. Som et resultat: det russiske hold tog ikke førstepladsen i turneringen, og alle andre turneringspositioner kan ikke betragtes som værdig.

Populær af emne.