Hvordan Det Russiske Landshold Spillede Ved FIFA World Cup

Det russiske fodboldlandshold fra førstepladsen i den kvalificerende gruppe kom til den sidste fase af verdensmesterskabet i Brasilien. Imidlertid bragte udførelsen af Capellos afdelinger ved den største fodboldturnering i den fireårige periode ikke de mest behagelige følelser til de russiske fans.

Hvordan det russiske landshold spillede ved FIFA World Cup 2014

Det russiske landshold var ikke i den stærkeste gruppe ved FIFA verdensmesterskabet. Russernes rivaler i gruppe H var belgierne, sydkoreanerne og algerierne. Inden starten på kampene i denne gruppe var kvartettens favoritter de nationale hold i Belgien og Rusland.

De russiske fodboldspillere spillede deres første kamp mod det sydkoreanske landshold. Kampen sluttede med uafgjort 1 - 1. I kampen måtte russerne genvinde. På det tidspunkt var ingen endnu sikre på, at dette spil kunne vise sig at være en af de afgørende i kampen for at nå slutspillet.

I det andet møde i gruppespillet modsatte det russiske landshold Belgien. Russerne tabte denne kamp i de sidste minutter (0 - 1). Efter to kampe i turneringen havde Rossi således kun et point. Imidlertid havde Capellos afdelinger en chance for at forlade gruppen. Til dette havde Rusland brug for en sejr over Algeriet.

Spillet med afrikanske fodboldspillere var dårligt for russerne. Den endelige score på mødet (1 - 1) efterlod Rusland bag hovedfodboldturneringen i de fire år.

Capellos hold i tre kampe ved verdensmesterskabet scorede kun to point og tog tredjepladsen i kvartetten N.

Udførelsen af det russiske hold i RFU blev betragtet som mislykket. Hovedtræner og spillerne selv var ikke tilfredse med resultatet. Ligeledes oplevede fans fra det russiske landshold igen negative følelser.