Øvelser Til Benene Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Øvelser Til Benene Derhjemme
Øvelser Til Benene Derhjemme

Video: Øvelser Til Benene Derhjemme

Video: Øvelser Til Benene Derhjemme
Video: Benøvelser - lockdown v2 2023, Marts
Anonim

Et af problemområderne for de fleste kvinder er benene. Det er der, fedt begynder at ophobes med alderen, hvilket gør benene ikke så attraktive som før. Benens slankhed og skønhed afhænger stort set af korrekt ernæring og selvfølgelig motion.

Øvelser til benene derhjemme
Øvelser til benene derhjemme

Når man taler om benøvelser, skal to typer træning bemærkes:

- øvelser, der hjælper med at forbrænde fedt

- styrkelsesøvelser.

Den første træningstype hjælper primært med at klare overskuddet af akkumuleret fedt. Fedtforbrændingsøvelser inkluderer kardiobelastninger. Den enkleste af disse er løb, klatring i trapper, hoppetov og cykling.

Når du regelmæssigt deltager i denne form for fysisk aktivitet, kan du ikke kun tabe dig i benene, men også tabe den samlede vægt. Du skal bare bruge den type klasser, du kan lide, i cirka 30 minutter, to eller tre gange om ugen. Ud over at forbrænde fedt er det muligt på denne måde at gøre dine ben mere tonede og give dem en smuk form.

Den anden type træning er designet til at styrke musklerne i benene direkte. Øvelserne tager heller ikke meget tid. Du kan afsætte 20-30 minutter om dagen om morgenen om aftenen i frokostpausen. Du behøver ikke udføre alle øvelserne i træk - du skal vælge det mest optimale for dig selv under hensyntagen til kropsstrukturens særegenheder og de mest problematiske områder.

Squats

Du skal stå oprejst, rette din ryg, læg dine hænder på dit bælte og dine fødder skulderbredde fra hinanden. Squatting gøres bedst langsomt. Når dine knæ er i en ret vinkel, skal du fryse lidt og derefter langsomt rette dig op. Det er bedst at udføre øvelsen i to sæt på 15-20 gange hver.

Hvis du sidder på huk og løfter hælen, pumpes kalvene først, hvis de står på en fuld fod - hofter og bagdel.

Saks

Du skal ligge på ryggen med hænderne bag hovedet. Løft dine ben, så de danner en ret vinkel i forhold til gulvniveauet. Spred dine ben så bredt som muligt, og kryds dem derefter. Så gentag 15 gange i to sæt.

Ruller

Du skal sidde så lavt som muligt og rette ryggen. Tag dig tid til at rulle fra det ene ben til det andet. Det vil være nok at lave 10-15 ruller på hvert ben.

Sving dine ben

Stå lige, bringe dine ben sammen, stram dine mavemuskler. Det tilrådes at hvile mod noget med hænderne (bordkanten, stolens bagside). Sving dine ben til siden så højt som muligt. Lav 10 reps med hvert ben. Du kan også svinge dine ben fremad og bagud. Denne øvelse bidrager også til god strækning.

Lunges

Tag et bredt skridt fremad med hænderne på bæltet, bøj knæet i en vinkel på 90 grader. Vend tilbage til startposition. Gør 15 gange i to tilgange.

Opstigninger

Læg på din side med dine ben udstrakte, læn dig på din venstre hånd. Hæv det udvidede højre ben op 90 grader. Sænk (ikke ned på gulvet) i en vinkel på 45 grader. Gentag uden at sænke foden ned på gulvet otte gange. Gentag derefter dette ee otte gange gennem passet: benet strakt vandret skal bøjes ved knæet og strækkes derefter op. Bøj ved knæet igen, stræk i en vinkel på 45 grader. Gentag det samme på det andet ben.

Populær af emne.