Standard Spiral Twist Gymnastik: Funktioner Og Effektivitet

Indholdsfortegnelse:

Standard Spiral Twist Gymnastik: Funktioner Og Effektivitet
Standard Spiral Twist Gymnastik: Funktioner Og Effektivitet

Video: Standard Spiral Twist Gymnastik: Funktioner Og Effektivitet

Video: Standard Spiral Twist Gymnastik: Funktioner Og Effektivitet
Video: Funktioner, Fitnesscenter 47A029AF 1301 41E0 94B1 36DD56D678B7 2024, April
Anonim

Spiralgymnastik indtager med rette en førende position blandt andre typer sundhedsforbedrende fysisk træning. Enhver kan udføre øvelser af denne type, fordi dette ikke kræver overdreven indsats, men resultatet overgår alle forventninger.

Standard spiral twist gymnastik: funktioner og effektivitet
Standard spiral twist gymnastik: funktioner og effektivitet

Spiral gymnastik blev udviklet af den koreanske professor i medicin Park Jae Wu. Hans teknik består i at udføre rytmiske, men glatte, uden rykkende, bevægelser, der sigter mod at vride leddene og forbindelsesstrukturer i skelettet, muskler og nerveknuder. Sættet med øvelser ligner slet ikke gymnastik, der er kendt for mange siden barndommen, men ligner snarere en dans, der ikke kun heler, men også jubler.

Den største fordel ved denne type gymnastik er, at bevægelserne udføres glat uden fysisk stress og belastning kun inden for rammerne af leddens anatomiske kapacitet uden at skabe en stressende situation for menneskekroppen som helhed. Når man udfører disse enkle øvelser, slipper patienten for smertefulde fornemmelser i leddene, gendanner nervesenderens receptorfølsomhed og normaliserer kroppens blodcirkulation. Derudover forbedrer regelmæssig spiral twist gymnastik hjertefunktionen, styrker en persons muskler og nervesystem.

Funktioner af spiral twist gymnastik

Det tager ikke mere end 10-15 minutter at gennemføre et standard sæt spiral twist gymnastik øvelser. For de bedste resultater anbefales det at gentage øvelserne om morgenen og aftenen.

Alle øvelser er rettet mod spiralformet vridning af kroppen. I den indledende fase af mestring af spiralgymnastik er patienten bestemt med valget af sin type. Der er tre hovedtyper af øvelser: Hetero-versionen udføres i stående stilling, Homo-versionen udføres i siddende stilling, og Neuto-versionen udføres mens du ligger ned. Valget af denne eller den anden mulighed afhænger af kompleksiteten af sygdommen eller kroppens problemer, komforten og bekvemmeligheden ved at udføre gymnastik for patienten selv.

Efter at den nemme mulighed er mestret, og positive resultater er opnået, kan du gå videre til mere komplekse øvelser. Hovedmålet med twistgymnastik er behagelig bedring, mild behandling uden at skabe selv det mindste ubehag og stress.

Effektiviteten af spiral twist gymnastik

En af de største fordele ved denne type sundhedsforbedring er, at en person i alle aldre og med enhver sygdom kan udføre øvelserne. Effektiviteten af teknikken bevises først og fremmest af den åbenlyse kendsgerning, at ikke en eneste patient talte negativt om det, men kun anførte, at der var en positiv dynamik inden for en uge efter starten af de almindelige klasser.

Spiral twist gymnastik er rettet mod normalisering af arterielt og intrakranielt blodtryk, lindring af smerter ved ledd- og rygsygdomme, lindring af hovedpine ved forskellige etymologier, afskaffelse af nervøs spænding, stress og depression, vægttab og normalisering af alle indre organers arbejde.

Men fuldstændig bedring med træning alene er desværre ikke mulig. Og spiralgymnastik skal supplere lægemiddelbehandling og under ingen omstændigheder erstatte den. Før du starter og vælger træningstypen, skal du konsultere din læge og få hans godkendelse.

Anbefalede: