Magic Hula-hoop: Brug Og Effektivitet

Indholdsfortegnelse:

Magic Hula-hoop: Brug Og Effektivitet
Magic Hula-hoop: Brug Og Effektivitet

Video: Magic Hula-hoop: Brug Og Effektivitet

Video: Magic Hula-hoop: Brug Og Effektivitet
Video: Satya Bella Hypnotizing Mutli-Phoenix LED Hoop Act 2024, April
Anonim

Det er slet ikke nødvendigt at besøge gymnastiksalen regelmæssigt for at holde kroppen i perfekt stand - du kan lige så godt gøre det i et behageligt hjemmemiljø ved hjælp af en bøjle, elsket fra barndommen - hula-hoop.

Magic hula-hoop: brug og effektivitet
Magic hula-hoop: brug og effektivitet

Træningseffektivitet

Hula-hoop er i stand til aktivt at påvirke forskellige muskelgrupper, hvilket har en positiv effekt på figuren - fedtaflejringer forsvinder, og muskeltonen øges. Generelt hjælper hula-hoop-øvelser med at træne det kardiovaskulære system, øge blodgennemstrømningen, have en massageeffekt på tarmene, eliminere overbelastning, øge kropstonen, styrke muskler, ryg, arme og ben, styrke de skrå muskler i maven, forbedre koordinering, udvikle plasticitet og fleksibilitet.

Valg af hulbøjle

Du kan hente en hula-hoop i enhver sportsbutik, og når du vælger, skal du blive styret af graden af fysisk kondition. Der er både lette plastik- eller aluminiumsbøjler og vægtede. Lette modeller, der vejer 1-1,6 kg, er ideelle for begyndere, folk med et gennemsnitligt træningsniveau svarer til bøjler, der vejer 1,6-2 kg, for erfarne mennesker - tunge versioner, der vejer 2-3 kg.

Du skal være opmærksom på, at begge bøjler har deres egne fordele. For eksempel er lette hula-bøjler ret vanskelige at holde på kroppen, så der spildes meget energi under undervisningen. Tyngre modeller kræver mindre dygtighed, men de er meget mere effektive til at nedbryde de fede aflejringer i taljen og underlivet. Derudover kan vægtede versioner langs den indre omkreds udstyres med yderligere elementer, for eksempel magnetiske skær, gummikugler osv.

Vælg en hula-hoop i henhold til din egen højde. For at gøre dette skal du sænke bøjlekanten ned til gulvet, mens dens øverste kant skal være placeret lige over taljen. Husk, at bøjler med lille diameter kræver meget mere energi end bøjler med større diameter. For at forbedre effektiviteten af dine træningsprogrammer skal du gradvist reducere træningsrammen, når du vænner dig til. Derudover er de gode til at træne musklerne i arme, nakke og ben.

Glem ikke, at problemer med skelet- eller muskelsystemet, gynækologiske sygdomme, tilstedeværelsen af gamle skader kan være kontraindikationer til at øve med hula hoop. Kontakt altid din læge, inden du træner.

Hula Hoop øvelser

Rammen er den perfekte måde at tabe sig på. Til træning har du brug for en tilstrækkelig mængde ledig plads. Hver lektion tager 15-30 minutter afhængigt af dit konditionsniveau. Det er meget vigtigt selv at bestemme den optimale puls; under træning bør den ikke overstige 60-80% af det maksimalt tilladte. Bestem det ved hjælp af formlen - 220 minus din alder. Et minut med kraftig rotation hjælper med at brænde ca. 10 kcal. Når du bevæger dig, skal armene være på brystniveau. Du kan forbinde dem i hinanden, presse dem til siderne eller placere dem på bagsiden af hovedet.

Start din træning med rotationer fra stående stilling, med dine ben let bøjet i knæene, den ene foran den anden. Drej rammen, skift rotationshastighed eller ensartet hastighed, skift bevægelsesretning, benpositionen. Du kan langsomt bevæge dig rundt i rummet, sidde på huk, komme ud og bukke uden at stoppe for at rotere cirklen.

Anbefalede: