Squats Til Vægttab: Effektivitet, Teknik

Indholdsfortegnelse:

Squats Til Vægttab: Effektivitet, Teknik
Squats Til Vægttab: Effektivitet, Teknik

Video: Squats Til Vægttab: Effektivitet, Teknik

Video: Squats Til Vægttab: Effektivitet, Teknik
Video: 5 Exercise Methods That Burn Belly Fat Faster 2023, Marts
Anonim

Det er ingen hemmelighed, at det er umuligt at opnå det ønskede resultat ved at tabe sig på en diæt alene. Squats, der udføres korrekt, hjælper med at reducere hofternes volumen betydeligt og give balderne det ønskede udseende.

Squats til vægttab: effektivitet, teknik
Squats til vægttab: effektivitet, teknik

På trods af den overflod af motion, når man taber sig og bygger en smuk krop, forbliver tre hvaler uændrede, hvoraf den ene er squats. Sandsynligvis er dette den eneste øvelse, der ikke kun hjælper med at give den korrekte kontur af balderne, men også stramme mavemusklerne og styrke rygmusklerne. Det vigtigste er at mestre teknikken, ellers vil enhver fejl ikke kun give dig mulighed for at opnå det ønskede resultat, men kan også skade knæleddene og den generelle følelsesmæssige tilstand hos en nybegynder atlet.

Fordelene ved squats

Det vigtigste i squats er teknikken til udførelse, regelmæssighed og korrekt vejrtrækning. Når disse betingelser er opfyldt, forbedres ikke kun stofskiftet, men generelt forbedres tonen i hele kroppen, abdominal og nedre mavemasse strammes, musklerne i lår og balder pumpes op, ridebukserne (ørerne på lårene) fjernes grundigt, kalvene styrkes, og på grund af den stramme, lige ryg træner de og hendes muskler.

Øvelsen tilhører ikke den komplekse gruppe (hvor flere muskler arbejder på én gang), og derfor er de første succeser fra squats synlige allerede efter 2-3 uger.

Generelle regler for squats

Hvis du gør det til en vane ikke at slappe af dine mavemuskler, men at holde dem i konstant tone, vil squats selv ikke virke tunge, og den ønskede mavemuskler vises meget snart. Bagsiden skal være så lige som muligt og ikke bøjet.

Squat knæ bør ikke gå ud over tåen. Forestil dig, at du sidder på en rygstol: dine knæ forbliver på plads, dine hamstrings og glutes er maksimalt anspændte.

På samme tid skal du prøve ikke at løfte dine hæle fra gulvet. Hvis du ruller fremad, skal du øve at balancere og sidde på huk så meget som muligt. Hovedbetingelsen her er den korrekte position af kroppen: benene er lidt bredere end skulderbredde fra hinanden, sokkerne er lidt fra hinanden.

Åndedræt under squats skal være jævn og rolig: når du sænker kroppen ned, skal du udånde, når du løfter, med indsats - inhalere.

Udførelse af squats skal være afslappet. For at tabe sig og forbrænde subkutant fedt foretrækkes det at forblive i squat-position i et par sekunder.

Efter mestring af hukommelsesteknikken og de første synlige succeser anbefales det at "styrke" øvelsen med ekstra vægt (vægtstang, håndvægte, kettlebell) eller at diversificere teknikken (plie squats, med en smal fodstilling, på det ene ben, med et spring eller spring).

Ved det mindste ubehag under squats anbefales det at kontakte en kompetent træner for at undgå fejl og ikke skade dit helbred i jagten på en smuk krop.

Populær af emne.