Åndedrætsgymnastik Til Vægttab: Oxysize Og Body Flex

Åndedrætsgymnastik Til Vægttab: Oxysize Og Body Flex
Åndedrætsgymnastik Til Vægttab: Oxysize Og Body Flex
Video: Åndedrætsgymnastik Til Vægttab: Oxysize Og Body Flex
Video: BODY FLEX 2023, Februar
Anonim

Åndedrætsøvelser for vægttab er en løsning på et brændende problem. Mange mennesker (oftere kvinder) stiller spørgsmål om vægttab: er det realistisk at tabe sig hurtigt, hvordan man taber sig uden en diæt og fjerner maven, hvad man skal gøre for at tabe sig. Oxisize og body flex er virkelige hjælpere i denne sag.

Åndedrætsgymnastik til vægttab: oxysize og body flex
Åndedrætsgymnastik til vægttab: oxysize og body flex

Åndedrætsgymnastik er den mest effektive måde at tabe sig uden at skade dit helbred. Desuden giver oxysize og body flex, udover kropsformning, en "bivirkning" - de heler hele kroppen.

Dette sker på grund af øget diafragmatisk vejrtrækning, mens bryståndedræt normalt er involveret. Fedt nedbrydes (oxideres) med deltagelse af ilt, og derfor afhænger fedtstofskiftet direkte af intensiteten af ​​iltforsyningen til kroppen.

Mere detaljeret om, hvilke andre positive aspekter der er forbundet med åndedrætsøvelser for vægttab:

1. Arbejdet i kredsløbssystemet forbedres, fordi blodet er beriget med ilt.

2. Træning øger mavens tone, som den falder i volumen. Nu er der brug for meget mindre mad for at tilfredsstille sult.

3. Under øvelsen masseres alle indre organer.

4. Hudens tilstand forbedres mærkbart på grund af det produktive arbejde i lymfesystemet.

Hvilken metode er mere effektiv? Alt her er individuelt. Du kan prøve begge og vælge en mere passende til dig selv, eller du kan øve både den ene og den anden efter tur. Men først skal du studere oplysningerne om body flex og oxysize, fordi vejrtrækningsøvelser til vægttab har kontraindikationer.

Hvem bør ikke engagere sig i body flex: dem, der lider af høj nærsynethed, hjertesvigt, med brok, hypertension, arytmier, på ethvert stadium af graviditeten.

Kontraindikationer for oxysize: graviditet, cyster, epilepsi, aortaaneurisme, fibromer, brok i spiserøret, højt intrakranielt tryk.

Der er meget færre kontraindikationer for oxisering end for bodyflex. Det skal bemærkes, at oxysize er indiceret til hypertensive patienter, mens bodyflex øger blodtrykket. Så når man vælger øvelser, skal man huske på, at vejrtrækningsøvelser til vægttab ikke passer til alle.

Populær af emne.