Åndedrætsgymnastik: Ned Med Overvægt

Åndedrætsgymnastik: Ned Med Overvægt
Åndedrætsgymnastik: Ned Med Overvægt
Video: Åndedrætsgymnastik: Ned Med Overvægt
Video: " SUND VÆGT" - Hjælp til børn med overvægt indviet 2023, Februar
Anonim

I kampen for en slank figur betragtes sport og kostvaner som de mest effektive metoder. Men ikke alle kan bruge disse metoder på grund af sundhedstilstanden eller elementær dovenskab. Der er et alternativ for sådanne mennesker.

Åndedrætsgymnastik: ned med overvægt
Åndedrætsgymnastik: ned med overvægt
Billede
Billede

Det ligger i åndedrætsøvelser. Nogle mennesker tror, ​​at dette er en useriøs tilgang til vægttab, men der er mange undersøgelser, der viser effektiviteten af ​​denne type gymnastik. Vægttabsprocesser er direkte relateret til mætning af kroppen med ilt. Det er oxidationsprocesserne i kroppen, der er i stand til at føre til aktivt stofskifte. Desværre har den økologiske situation ført til, at størstedelen af ​​verdens befolkning bruger lav vejrtrækning, hvilket er utilstrækkeligt.

Effektiviteten af ​​åndedrætsøvelser til vægttab

Der er mange eksempler fra det virkelige liv, der illustrerer, hvordan du kan reducere kropsvægten ved at udføre åndedrætsøvelser i bare et kvarter. Derudover forbedrer sådan gymnastik kroppens generelle tilstand. Fordelene ved korrekt vejrtrækning i processen med at tabe sig er indlysende:

- mad fordøjes bedre

- reflekser, der er ansvarlige for at stimulere appetitten, sløves

- styrker immunsystemet

- fedt nedbrydes

- der er en bølge af energi

- nervesystemet kommer i balance.

Den rigelige tilførsel af ilt til kroppen fremskynder forarbejdningen af ​​mad, der er kommet ind i kroppen til energi. Accelerationen af ​​energimetabolisme bidrager til en hurtigere og mere effektiv forbrænding af de modtagne kalorier. Fedtvæv er meget modtageligt for oxidation, så korrekt vejrtrækning er nøglen til en slank figur.

Billede
Billede

En anden utvivlsom fordel er, at vejrtrækningsøvelser til vægttab hjælper kroppen med at rense sig for skadelige toksiner og kræftfremkaldende stoffer. Den korrekte vejrtrækningsteknik kan lindre stress, og det er de, der får mange til konstant at snacke.

Hvad er hemmeligheden bag vejrtrækningsøvelser for vægttab

Enhver metode til åndedrætsøvelser er baseret på diafragmatisk vejrtrækning. Sammenlignet med normal vejrtrækning er den dybere. Denne vejrtrækning øger blodgennemstrømningen til vitale organer og væv og mætter kroppen med ilt. Hovedresultatet af træning er ungdom, kraft, skønhed og friskhed i kroppen. I dag kan du mestre det grundlæggende i vejrtrækningsøvelser ikke kun alene, men også under vejledning af erfarne undervisere. Dyb og rolig vejrtrækning bruges i alle typer orientalsk praksis, fra yoga og qigong til slavisk og taoistisk praksis.

Et eksempel på diafragmatisk vejrtrækning

Billede
Billede

Der er 4 faser i vejrtrækningen, der kan skelnes i en sund person, i fuldstændig ro. Inhalationsfase (indånding), der holdes i højden af ​​indånding, fordi der uden pauser opnås accelereret vejrtrækning, udånding (udånding) og fastholdelse i udåndingshøjden. Brystet stiger ikke ved indånding, men for en tur med afslapning går det ned, den afslappede mave rager lidt fremad og masserer alle indre organer. Når du trækker vejret ud, skal du ikke prøve at trække maven ind igen. Når lungerne trækker sig sammen, vil bukhulen vende tilbage til sin plads.

Bare 15 minutter om dagen giver dig synlige resultater.

Populær af emne.