Fotos Af øvelser For At Lindre Spændinger Fra Livmoderhalsen

Fotos Af øvelser For At Lindre Spændinger Fra Livmoderhalsen
Fotos Af øvelser For At Lindre Spændinger Fra Livmoderhalsen

Video: Fotos Af øvelser For At Lindre Spændinger Fra Livmoderhalsen

Video: Fotos Af øvelser For At Lindre Spændinger Fra Livmoderhalsen
Video: Øvelse 2: Sådan udspænder du dine nakkemuskler 2024, Kan
Anonim

Stillesiddende arbejde, et langt ophold nær monitorskærmen i en statisk position bidrager til spændingen i musklerne i livmoderhalsområdet. Dette kan igen føre til nakke, hovedpine, osteochondrose. Let træning er designet til at forhindre dette i at ske.

Fotos af øvelser for at lindre spændinger fra livmoderhalsen
Fotos af øvelser for at lindre spændinger fra livmoderhalsen

Slap af dine nakkemuskler hver 1-2 time, hvis du har et stillesiddende job. På samme tid vil du lindre stress på rygsøjlen. Kontor gymnastik hjælper med dette. Hun behøver ikke engang at rejse sig fra bordet.

Opvarmningen er designet til at lindre spændingen i livmoderhalsmusklerne og derved øge yderligere ydeevne.

Du kan varme dig op i kontortøj - en dragt, en kjole. Start med at sidde oprejst, ret dine skuldre, og bøj din nedre ryg lidt mod maven. Hænder - fra palmer til albuer, læg på bordet. Forestil dig, at nogle ukendte, men gode kræfter trækker dig lidt op ved toppen af dit hoved. Flyt denne del af dit hoved på denne måde i fire sekunder. Bliv i denne position i 3 sekunder, og sænk derefter langsomt hovedet til startpositionen. Efter dette skal du bevæge dine skuldre let mod bordet og bøje din nedre ryg i den modsatte retning, hvor du slapper af i ryggen og nakken. Gør 4 af disse gentagelser.

Fra en siddende stilling ved bordet udføres den anden øvelse. For at gøre dette skal du lægge dine hænder, som elever på grundskolen, ved et skrivebord - den ene oven på den anden. Foretag langsomme halvdrejninger med hovedet nede. Først skal du placere den på din højre skulder og derefter føre til venstre, så hagen næsten rører ved eller rører ved halsen. Derefter drejer du sådan fra venstre mod højre. Lav 6 gentagelser.

Foretag nu lignende halvcirkelformede hovedbevægelser fra højre skulder til venstre gennem ryggen. I dette tilfælde skal bagsiden af hovedet røre ved bagsiden. Gentag det samme antal gange som det forrige.

Udfør alle sådanne øvelser for at slappe af i livmoderhalsen i et langsomt tempo og undgå pludselige bevægelser.

Sid ved bordet lige, hænder - fra albue til hånd, lig på det. Albuerne presses til siderne. Begynd langsomt at sænke hagen, tryk den mod bunden af din nakke, og placer den næsten på brystet. På samme tid skal du bue ryggen, bøje hovedet over bordet. Nu lige så langsomt begynder du at rette dig op til startpositionen (ip), gør dette 5 gange.

Læn dig ryggen på en stol, løft langsomt din hage op, så hovedet hviler på bagsiden af din nakke, vend tilbage til startpositionen. Fire reps er nok.

Placer dine hænder foran dig, hvil dine albuer på bordet. Fold dine håndflader ud, placer din hage i dem. Begynd at trykke dem ned og håndfladerne op, så de modstår. Efter 15 sekunder kan du gå videre til næste del af træningen for at lindre spændinger i nakkemusklerne. Gør det, hvis du er hjemme, som i.p. - fra liggende stilling.

Læg på ryggen, bøj knæene, læg dine hænder bag hovedet. Vip den langsomt, løft den let, skiftevis mod højre og derefter til venstre knæ. Til hver - inden for fire sekunder. Gør dette i den ene retning og den anden 3-4 gange.

Fra den samme ip start langsomt med at dreje hovedet til venstre og derefter til højre. Desuden bør det ikke komme af overfladen. Hver bevægelse tager 3-5 sekunder, antallet af gentagelser er 6.

Efter træning, lav en let massage på bagsiden af nakken, bevægelserne skal være lodrette - op og ned. Tryk let på halsen med fingrene med dine fingre, gnid den med de angivne bevægelser. Et behageligt let tryk med fingrene fuldender afslapningsproceduren.

Anbefalede: