Øvelser For At Lindre Mental Stress

Øvelser For At Lindre Mental Stress
Øvelser For At Lindre Mental Stress

Video: Øvelser For At Lindre Mental Stress

Video: ПОДНЯТИЕ ЛИЦА Массаж и упражнения для подбородка и линии смеха (носогубная складка) 2022, December
Anonim

Mangel på rettidig hvile under mentalt arbejde kombineret med en forkert livsstil kan forårsage en alvorlig tilstand forbundet med overarbejde. Fysisk mobilitet, systematisk fysisk træning hjælper med at modvirke dette.

Øvelser for at lindre mental stress
Øvelser for at lindre mental stress

Det foreslåede sæt øvelser kan bruges på en kontoransattes arbejdsplads og i andre tilfælde, når en person føler mental træthed i løbet af sit arbejde.

image
image

Sidd på en stol, stræk armene op og spænd din ryg og skulderbælte. Hold denne position i op til 5 sekunder.

Når du sidder på en stol, skal du slappe af i ansigtets muskler så meget som muligt, luk øjnene (underkæben hænger ned). I 30 sekunder skal du udføre rystende bevægelser af hovedet til siden (i et langsomt tempo).

image
image

Stræk din hals, lav gyngende bevægelser med hovedet til siderne (langsomt).

Stå med ryggen mod væggen, tryk dine skuldre, bagsiden af ​​dit hoved, bækken og hæle på den, kryds dine arme bag din hals. Hold stillingen i op til 2 minutter.

Stå, løft armene op gennem siderne, skub dit ben tilbage og bøj i lænden.

image
image

Stå vendt mod stolens bagside, hold det fast, læg dit ben så langt tilbage som muligt, bøj ​​din nedre ryg og foretag flere fjedrende bevægelser tilbage med din krop.

Stå, løft skiftevis benene bøjet ved knæet og prøv at røre albuen i den modsatte arm. Udfør de bredest mulige cirkulære bevægelser med dine hænder fremad og bagud.

Lav en øvelse kaldet "smil": stræk munden ind i et smil, og vis dine tænder så meget som muligt. Skriv et ord med hovedet i luften (opgaven forbedrer cerebral blodtilførsel).

Åndedrætsøvelser anbefales. Åndedrætsrytmen er langsom med iagttagelse af fire faser, lig med tiden: "inhalere - hold vejret - træk vejret - hold vejret." Fasens varighed er fra 2 til 7 sekunder.

image
image

Det er godt at lave selvmassage i hovedet: Massér punkterne mellem øjenbrynene over øjenbrynene; masser dit hoved med fingrene, efterlign at vaske det; gnid dine ører med håndfladerne, og dæk derefter dine ører, læg fingrene bag på hovedet og bank på det. Den sidste øvelse hjælper med at reducere følelsen af ​​tinnitus, lindrer svimmelhed. Vi masserer også nakken med stryge- og gnidningsbevægelser. Luk øjnene, masser let øjenlågene, øjenbrynene; Vi åbner vidt og lukker derefter øjnene og aflaster spændinger i dette område.

Glem ikke en enkel og overkommelig måde at slappe af på - at gå, gå i det fri. For at lindre mental træthed skal du bruge muligheden for at gå, gå en tur ved enhver arbejdsbyrde.

Populær af emne.