Hvordan Påvirker Løb Vægttab?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Påvirker Løb Vægttab?
Hvordan Påvirker Løb Vægttab?

Video: Hvordan Påvirker Løb Vægttab?

Video: Hvordan Påvirker Løb Vægttab?
Video: LØBETEST: Klarer jeg at løbe 5 KM på under 20 MINUTTER? 2024, April
Anonim

Jogging er en fantastisk måde at tabe sig på. Samtidig fungerer det som den mest tilgængelige sport, der ikke kræver store økonomiske investeringer. For at tabe sig er det nok at løbe i let tempo tre gange om ugen i en halv time.

Let at køre
Let at køre

Jogging er en af de mest effektive vægttabsbehandlinger. Enhver, der øver løbeøvelser, har næsten helt sikret sig fra ekstra pund. Dette gælder især for langdistanceløbere.

Du skal straks være opmærksom på, at alle organer og systemer er involveret under kørsel. Der er en slags pumpning af kroppen, som har en positiv effekt på sundhed og generel tilstand. Men den største byrde falder på det kardiovaskulære system. Derfor er det bedre for dem, der har sygdomme i dette system, at konsultere en specialist og finde ud af, om det er muligt at øve på at løbe.

Løb påvirker lipidmetabolismen

Overskydende fedtaflejringer stammer fra en positiv energibalance. Det vil sige, når en person indtager et stort antal kalorier, men ikke alt behandles. Løb kan slippe af med overskydende kalorier, men dette kræver regelmæssig træning.

Når en person løber, begynder musklerne i hans ben og balder at arbejde hårdt. Derudover påvirkes skulderbæltet og delvis ryggen. Naturligvis skal kroppen tage energi for at opretholde en given rytme. Hvor kan jeg få det? Selvfølgelig i kropsfedt.

Løb perfekt hjælper ikke kun med at styrke musklerne, forbedre funktionen af interne systemer og organer, men også slippe af med overvægt. Men her er det vigtigt at kende nogle af de nuancer, der hjælper med at fremskynde processen med at slippe af med ekstra pund.

Vigtige nuancer, der hjælper dig med at tabe dig hurtigere ved at øve jogging

For det første har let kørsel i en halv time en meget større effekt end en 15-minutters kørsel med høj hastighed. Faktum er, at ved langvarig træning begynder dybe processer forbundet med stofskifte at forekomme. Kroppen varmer stærkt op og bliver til en slags "ildkasse til fedt". På en halv time er en person i stand til at overvinde 5-6 km.

For det andet er det bedst ikke at spise i mindst en og en halv time efter løb. Faktum er, at straks efter træningens afslutning finder processerne med forbrænding af fedt, kulhydrater og toksiner sted inde i kroppen. Dette arbejde kan tage op til to timer. Hvis du spiser mad, stopper processen, og dens fordøjelse begynder.

For det tredje, hvis du skifter mellem jogging og jogging, øges effekten for vægttab. Dette skyldes skarpe ændringer i hjertets arbejde. Blod begynder at bevæge sig hurtigere gennem arterierne og venerne, metaboliske processer accelereres. Det vigtigste er, at under træning falder pulsen ikke under 120 og stiger ikke over 180 slag i minuttet.

Så løb giver dig mulighed for at tabe sig hurtigt og uden at skade kroppen. Det er vigtigt at træne regelmæssigt og løbe mindst fem kilometer i et let tempo. Sørg for at varme op før hvert løb, og efter afslutningen af træningen - køle ned. Dette hjælper med at undgå kvæstelser og hurtigt komme tilbage til normale aktiviteter.

Anbefalede: