Hvordan Rygning Påvirker Bodybuilding

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Rygning Påvirker Bodybuilding
Hvordan Rygning Påvirker Bodybuilding

Video: Hvordan Rygning Påvirker Bodybuilding

Video: SUFFERING = JOY - *NEW* BODYBUILDING GYM MOTIVATION 2022, December
Anonim

Dette spørgsmål bekymrer mange atleter, der kommer i gymnastiksalen, men ikke ønsker at skille sig ud med en dårlig vane. Og selvom læger ikke bliver trætte af at gentage, hvor skadelig nikotin er for enhver persons helbred, påvirker det i denne situation negativt sportsresultaterne og påvirker både træningsprocessen og deres præstationer negativt. Men præstationsniveauet er direkte relateret til hastigheden i kropsudvikling og muskelopbygning.

cigaret i et askebæger
cigaret i et askebæger

Instruktioner

Trin 1

Rygning øger produktionen af ​​stresshormoner. Derudover ændres en persons blodpropper, blodtrykket stiger, stofskiftet ændres, belastningen på hjertet øges, hvilket resulterer i, at det begynder at slå oftere. Derfor skal en rygende bodybuilder tage højde for, at den øger belastningen i gymnastiksalen flere gange. Det vil sige, at de øgede belastninger, der opnås ved træning med store vægte, suppleres med belastningerne skabt af nikotin. Muskler mangler ilt, og væksten sænkes. Det er alt sammen kulilte skyld, det reducerer også absorptionen af ​​proteiner. Dette skal tages i betragtning af de bodybuildere, der tager dem.

Trin 2

Mange atleter ved, hvor vigtig korrekt vejrtrækning er i træning, og tjæren i tobaksrøg forringer lungefunktionen og reducerer dermed træningens effektivitet. Blod mangler også ilt, blodkar mister fleksibilitet og kan endda briste under øget stress. Derfor er rygere mere tilbøjelige til at lide af koronar hjertesygdom.

Trin 3

Som et resultat af nikotinafhængighed mister lungerne deres evne til at rense. Forfaldsprodukter sætter sig i dem og forårsager kronisk bronkitis hos rygeren med alle de deraf følgende konsekvenser. Vigtigst er det, at rygning har en skadelig virkning på selve genopretningsprocessen. Det vil sige, at bodybuilder ikke er i stand til effektivt at komme sig efter træning i gymnastiksalen, og han vil føle det efter den allerførste træning. Rygning reducerer også testosteronproduktionen dramatisk. Og det er dette mandlige hormon, der regulerer muskelvækst under træning i gymnastiksalen.

Trin 4

Rygning fornægter alle bodybuilder-forsøg på at opbygge muskler og komme i form med korrekt ernæring og søvn og hvile. Han skal holde op med at ryge, hvis han vil have en god figur og et godt helbred.

Populær af emne.