Hvordan Man Laver Vægtløftning

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Vægtløftning
Hvordan Man Laver Vægtløftning

Video: Hvordan Man Laver Vægtløftning

Video: Hvordan Man Laver Vægtløftning
Video: Julestjerne - Hvordan fletter man en julestjerne 2024, April
Anonim

Vægtløftning er en motorsport. Og kernen i denne sport er implementeringen af øvelser, der involverer løft af vægte. I dag består vægtløftningskonkurrencer af to sådanne øvelser: snatch og clean and jerk.

Hvordan man laver vægtløftning
Hvordan man laver vægtløftning

Instruktioner

Trin 1

Hvis du beslutter dig for at gå i vægtløftning, skal du ikke straks begynde at mestre arbejdet med vægtstangen og ikke indlæse din krop, som ikke er vant til det. Dette er en fejl, mange begyndere laver. Til at begynde med er det bedst at kontakte en erfaren træner, han vil fortælle dig, hvor du skal starte, hvordan man træner for ikke at skade kroppen. Først og fremmest vil du blive bedt om kun at fokusere på generel fysisk udvikling (i løbet af de første to eller tre måneder). Du bliver nødt til at skifte mellem forskellige øvelser på maskiner med håndvægte og en vægtstang (lys). Denne gang er beregnet til at udforske kapaciteterne i din egen krop, styrke muskler, ledbånd, opbygge styrke. Først derefter anbefales det at starte hoveduddannelsen. Og som allerede nævnt kun under vejledning af en coach.

Trin 2

Forresten er der mange øvelser til udvikling af fysisk styrke. De kan udføres ved hjælp af håndvægte, vægtstænger, runde vægte samt trækkraftudstyr. Sådanne øvelser har vist sig godt, så de bruges ikke kun i vægtløftning, men også i andre sportsgrene. Vægtløftning er en glimrende mulighed ikke kun for at udvikle maksimal styrke, men også for at udvikle hastighedsstyrke (dette opnås ved at udføre øvelser med højt motortempo).

Trin 3

En atlet-vægtløfter bør ikke glemme den rette ernæring, han skal have en ny diæt, der er forskellig fra den foregående. For det første skal den bestå af både proteiner og kulhydrater. Af proteiner anbefales det at spise æg, fisk, kød. Kødet skal overvejende være kylling, da det absorberes lettere end andre og bringer den nødvendige mængde energi til kroppen. Begræns antallet af forbrugte æg, brug ikke mere end tre om dagen. Du bør heller ikke glemme gærede mejeriprodukter med et højt fedtindhold: for eksempel om cottage cheese, kefir, fermenteret bagt mælk, mælk. Kulhydrater er ikke mindre vigtige, så spis fri pasta, kartofler, hvidt brød.

Anbefalede: