Hvad Betyder "vægtløftning"?

Indholdsfortegnelse:

Hvad Betyder "vægtløftning"?
Hvad Betyder "vægtløftning"?

Video: Hvad Betyder "vægtløftning"?

Video: Hvad Betyder
Video: Vægtløftning | CF Varmeværket 2024, April
Anonim

At jagte vægt betyder at slippe af med ekstra pund på tærsklen til konkurrencer (bodybuilding, brydning osv.) På særlig kort tid. Vægten går tabt ved at brænde fedtmasse og fjerne overskydende vand. Det ønskede resultat er en "tør" præget krop. Synonym - "tørring af kroppen".

Hvad gør
Hvad gør

Instruktioner

Trin 1

Du skal tabe dig i to tilfælde: at afsløre muskelaflastning, eller hvis der er vægtbegrænsninger i konkurrencen. Den første situation opstår i bodybuilding, hvor en atletes liv består af to skiftende perioder. I den første periode spiser han rigeligt og flittigt deltager i styrkeøvelser og opbygger muskelmasse. For at gøre dette med succes skal du forbruge en masse kalorier. En bivirkning - sammen med musklerne øges også procentdelen af subkutant fedt.

Trin 2

Før konkurrencen, ca. 2 uger før konkurrencen, indgår bodybuilderen i en periode med "tørring af kroppen". På dette tidspunkt deltager han intensivt i cardio-øvelser i stedet for at arbejde med store vægte og sidder på en særlig diæt. Kosten kan være meget stram. Som et resultat formår han at komme i form på kort tid og vise den akkumulerede lettelse ved konkurrencen i al sin herlighed. Selv amatøratleter bruger denne metode til at se deres præstationer. Den anden situation forekommer oftest i kampsport. Atleten ønsker at blive placeret i en lavere vægtklasse for at få en fordel. Umiddelbart før kampen rekrutteres kiloene.

Trin 3

I disse to tilfælde er vægtskæringen forskellig. Bodybuildere følger disse principper under træning: lette arbejdsvægten, udføre flere gentagelser og aktivt engagere sig i kardiobelastninger. Cardio øvelser inkluderer løb, cykling, gåture, svømning. Disse sportsgrene hjælper med at aktivere alle processer i kroppen og forbrænde overskydende fedt. Parallelt går atleten på en diæt, der ofte er praktisk fri for kulhydrater. Han drikker en masse væsker, spiser protein mad og grøntsager. Kalorieindholdet i en sådan diæt er relativt lavt.

Trin 4

Virkningerne af "tørring af kroppen" på velvære kan være meget ubehagelige, bodybuilderen kan føle sig træt på grund af udmattende stress og mangel på energi. Efter konkurrencen vender han tilbage til sin normale diæt og motion. I tilfælde af vægttab inden vejning er billedet lidt anderledes. Kæmperen begrænser sig skarpt i væskeindtag, tømmer tarmene helt inden afvejningen og bruger diuretika. Den sidstnævnte metode er ikke særlig sikker, fordi nogle stoffer giver dig mulighed for at fjerne 5 kg væske om dagen. Efter at have nået den ønskede vægt og vejningsproceduren, vinder atleten igen i løbet af dagen. Hovedreglen er ikke at slå ned på mad og vand.

Anbefalede: