Hvad Betyder Tallene For Fodboldspillere

Indholdsfortegnelse:

Hvad Betyder Tallene For Fodboldspillere
Hvad Betyder Tallene For Fodboldspillere

Video: Hvad Betyder Tallene For Fodboldspillere

Video: Mission Overlevelse #5 2022, December
Anonim

Numerologi er talevidenskaben og talens hemmeligheder. Ofte i livet er der visse kombinationer af tal. Denne tendens ses også i fodboldlivet. Mange fodboldspillere vælger meget omhyggeligt det nummer på trøjen, der ledsager dem ved fodboldkampe.

Hvad betyder tallene for fodboldspillere
Hvad betyder tallene for fodboldspillere

Instruktioner

Trin 1

I 1939 besluttede det engelske fodboldforbund at tildele et officielt nummer til hver position på fodboldbanen. Start-line-spillerne fik numre i henhold til deres positioner på banen fra 1 til 11. Enheden var beregnet til målmanden, den centrale midtbane - de fem, den centrale angriber - de ni. Reservespillerne fik tal fra den 12.. Takket være dette kunne spilleren ændre sit nummer i løbet af sæsonen ved at droppe ud af startopstillingen og ændre sin position.

Trin 2

I dag vælger fodboldspillere deres egne numre (fra 1 til 99). En kombination af tal kan fortolkes som en kode. Derfor skal fodboldspillere, inden de indgår en kontrakt, nøje undersøge de tilgængelige numre. Ofte betragter spillerne fødselsdagsmaskotter som en måde at tiltrække held og lykke på. Så V.A. Shevchuk (født 13. maj 1979) er nummer 13 på Shakhtar, R.P. Rotan (født den 29. oktober 1981) er nummer 29 i Dnipro-klubben.

Trin 3

Der er tal, der ikke er trukket tilbage af fodboldklubben og betyder følgende. Nummer 10, hvorunder den legendariske Pele spillede med succes, i holdet tilhører i de fleste tilfælde den bedste spiller. Det er almindeligt for nogle fodboldklubber at dedikere spil nummer 12 til fans ("den tolvte spiller"). Holdene, der tildelte fansen det angivne nummer: CSKA, Krylia Sovetov, Atletico Mineiro, Bristol Rovers, Torino og andre.

Populær af emne.