Bokseuniform Og Udstyr

Bokseuniform Og Udstyr
Bokseuniform Og Udstyr

Video: Bokseuniform Og Udstyr

Video: Bokseuniform Og Udstyr
Video: Боксер против Уличного Бойца / Бой на голых кулаках / Фарафонов - Алыев 2024, April
Anonim

Som enhver sport er boksning også en ganske dyr fornøjelse, og vi taler ikke engang om dyre klasser, men om at købe udstyr. Form er lige så vigtig for boksning, så det er værd at overveje, hvad du har brug for til boksning og gøre dig klar så meget som muligt.

Bokseuniform og udstyr
Bokseuniform og udstyr

Formen for træning kan være anderledes: det kan være joggebukser og en T-shirt eller boxershorts og en T-shirt. Som sko er det bedre ikke at bruge sneakers og sneakers, foretrækker professionelle boksere (specielle sneakers). For venlig sparring bærer boksere altid bokseshorts; kun opvarmning og generel træning er tilladt i bukser. Hvis vi taler om udstyr, så har du brug for bandager, handsker, en hjelm, en mundbeskyttelse samt en bandage (skal). Dette gør det muligt for selv den mest alvorlige sparringstræning at blive gennemført uden skade.

image
image

Når vi taler om mesterskaber og konkurrencer, er det værd at bemærke, at bokseuniformen kommer i to sæt - blå og røde bokseshorts samt en blå og rød trøje. Når alt kommer til alt ved du aldrig i hvilket hjørne du vil stå. Ellers er udstyret, inklusive boksere, det samme, den eneste undtagelse er fraværet af en hjelm. Ved konkurrencer er det nødvendigt at vælge boksehandsker seriøst, da de fuldt ud skal svare til vægtkategorien og størrelsesområdet. Desuden er det bedre at bruge lidt på én gang og købe gode læderhandsker, mærkevarer af høj kvalitet samt andre ting end at spare nu og derefter købe nye hver uge. Som et resultat bliver det endnu dyrere, så spar ikke på din egen sportsudvikling.

Hvis du tager disse regler og kriterier i betragtning, vil du være i stand til fuldt ud at udstyre dig selv, som de siger, fra top til tå. Hvis vi taler om varemærker, er der mange af dem, styres af materialernes kvalitet og slidstyrke. Priserne på alle elementerne kan også være meget varierede, så det vil i princippet ikke være svært at købe uniformer og udstyr.

Anbefalede: