Pas På Din Figur Og Dit Helbred Med Kardiovaskulært Udstyr Til Hjemmet

Pas På Din Figur Og Dit Helbred Med Kardiovaskulært Udstyr Til Hjemmet
Pas På Din Figur Og Dit Helbred Med Kardiovaskulært Udstyr Til Hjemmet

Video: Pas På Din Figur Og Dit Helbred Med Kardiovaskulært Udstyr Til Hjemmet

Video: Pas På Din Figur Og Dit Helbred Med Kardiovaskulært Udstyr Til Hjemmet
Video: Clinic of Horrors "The Fan Dub!" 2024, Kan
Anonim

Cardio-udstyr er et træningsudstyr, der forårsager en intens stigning i puls. Nogle monotone handlinger udføres på dem i lang tid. Som et resultat forbrændes subkutant fedt, og det kardiovaskulære system styrkes.

Pas på din figur og dit helbred med kardiovaskulært udstyr til hjemmet
Pas på din figur og dit helbred med kardiovaskulært udstyr til hjemmet

Køb af træningsudstyr er en god mulighed for dem, der ikke har tid til at udøve fysisk aktivitet uden for hjemmet. Gå f.eks. I gymnastiksalen eller udenfor. Hvis dine prioriteter er sundhed og en smuk figur, ikke muskelvækst, er kardiovaskulært udstyr ideelt for dig. Aktive bevægelser på dem er ofte fysiologisk naturlige: løb, gå, roning. Du skal træne på en kardiovaskulær maskine i mindst en halv time og overvåge din vejrtrækning. Under denne betingelse forbrændes subkutant fedt. Fordelene for det kardiovaskulære system vil være i enhver træningstid, endda ti minutter.

Der er følgende cardio-udstyr: løbebånd, elliptiske trænere, romaskine, cykel, stepper. Vælg den, der er tættest på dig. Det skal være behageligt at studere. Du kan overveje hver simulator separat. En stepper er en trappeklatringssimulator. Derfor vil det ud over at tabe sig bidrage til udviklingen af musklerne i underekstremiteterne. At gå op ad trapper fra hverdagens aktiviteter anerkendes som den mest energiforbrugende handling. Løb eller cykling er intet som det. Der er ingen kontraindikationer for brug af en stepper. Motionscykel er en simulator af cykling. Denne simulator udvikler benmuskler i mindre grad og bidrager i højere grad til udholdenhed og vægttab.

Hvis du ikke har styrken til at træne, må du ikke tvinge dig selv. Træning med magt udvikler i princippet en stærk modvilje mod sport.

Træningscyklen har funktionen at vælge "ride" -relief, i overensstemmelse med hvilken pedalernes modstand automatisk ændres. Som et resultat efterlignes kørsel ned ad bakke, på en flad vej og op ad bakke. Alt dette giver dig mulighed for at få mest muligt ud af "turen". Det er kendt, at cykling hurtigere end andet cardioudstyr giver et positivt resultat, da det er mindre trættende.

Løbebånd - Et bevægeligt bælte til at gå eller løbe, afhængigt af den valgte hastighed. Men der er mange kontraindikationer for løb. Først og fremmest problemer med bevægeapparatet. Løb lægger en masse stress på rygsøjlen. Derfor, hvis du har helbredsproblemer, er det bedre at gå i et rimeligt tempo.

Elliptiske trænere kombinerer arm- og benbevægelser og er udstyret med håndtag og pedaler. At træne på dem ligner noget på at træne på et løbebånd, kun med mere aktiv deltagelse af den øverste halvdel af kroppen. Det skal bemærkes, at belastningen påføres alle dele af musklerne. Så en elliptisk træner er en fantastisk måde at altid holde din krop i god form. Romaskinen er mere specifik og mindre populær. Det simulerer svømningsbevægelser. Men belastningen på rygsøjlen er for stor såvel som på musklerne i arme og skuldre. Derfor kan ikke alle lide en sådan simulator; det vælges ofte af mænd og ikke husmødre.

Husk at kombinere motion med korrekt ernæring. Spis ikke 2 timer før træning og 1 time efter, ellers forbrændes kalorier fra mad, ikke fedt.

For at hjerte-kar-øvelser giver den ønskede effekt, skal du udføre dem korrekt. Sørg for at varme dine muskler op, inden du træner. Foretag grundlæggende bevægelser med dine arme, ben og krop i 5 minutter. Husk skoletræningen: gynger, rotationer, bøjninger. Start derefter din cardio træning. Vurder nøgternt dine timingmuligheder. Hvis du kvæles og falder af dine fødder efter 10 minutter, behøver du ikke voldtage dig selv. Om 1-2 uger tager det 15 minutter og om en måned - 20. Det vigtigste er, at undervisningen er mulig. De skal give energi. Træn mindst 4 gange om ugen.

Anbefalede: