Sådan Vælger Du En Vandret Bjælke Til Hjemmet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du En Vandret Bjælke Til Hjemmet
Sådan Vælger Du En Vandret Bjælke Til Hjemmet

Video: Sådan Vælger Du En Vandret Bjælke Til Hjemmet

Video: Sådan Vælger Du En Vandret Bjælke Til Hjemmet
Video: Tømrer (GF2): Afstivning af spær - sådan gør du 2023, Juni
Anonim

Den vandrette bjælke er en ekstrem enkel, men samtidig effektiv og funktionel træner. Med sin hjælp kan du effektivt styrke musklerne i arme, ryg, bryst, abs, hofter. Enkelhed, kompakthed og lav pris tillader brug af den vandrette bjælke derhjemme. Det er kun at vælge det rigtige sportsudstyr.

Sådan vælger du en vandret bjælke til hjemmet
Sådan vælger du en vandret bjælke til hjemmet

Instruktioner

Trin 1

Beslut det sted, hvor du vil installere den vandrette bjælke. Dette kan være en døråbning og en døråbning, et sted mellem to vægge, en hovedvæg og nogle andre steder.

Trin 2

Hvis du leder efter en enkel og billig vandret bjælke, skal du vælge modeller, der er installeret i en døråbning eller i en smal åbning mellem to vægge. Disse vandrette stænger er kompakte og lette at installere, men giver dig ikke mulighed for at udføre øvelser i hovedet.

Trin 3

Hvis du har brug for en aftagelig vandret bjælke, skal du vælge afstandsmodeller. En sådan vandret stang fastgøres ved hjælp af en fjederkonstruktionsudvidelse og uden hjælp fra skruer. Faste modeller af glidende type er arrangeret efter princippet om et teleskoprør. De er fastgjort til vægge eller dørkarme med ankre og skruer.

Trin 4

Hvis du har brug for en funktionel, men alligevel billig vandret bjælke, skal du tjekke de vægmonterede modeller. De kan bruges til at udføre en bred vifte af øvelser, herunder øvelser i hovedet. Vægmonterede vandrette stænger kan foldes sammen og fylder mindst muligt. Der er også aftagelige modeller, der giver dig mulighed for at fjerne selve den vandrette bjælke og kun efterlade monteringerne på væggen. Projektilet er fastgjort til væggen med ankerbolte. Bemærk, at den vandrette stang kun kan installeres på en massiv mursten eller betonvæg.

Trin 5

Tænk på de øvelser, du skal lave på baren. Af vægmodellerne er den vandrette bjælke den mest funktionelle. Et sådant projektil består af flere tværgående stænger placeret vinkelret på håndtagets stænger. God med hensyn til funktionalitet og en vandret bjælke i hjørnevæggen. Den mest kompakte mulighed er overdørsmodellen, men et sådant projektil pålægger en række øvelser begrænsninger.

Trin 6

Hvis du ikke kun vil købe en vandret bjælke, men et træningskompleks med ujævne bjælker, skal du være opmærksom på gulvudstyr. Oftest inkluderer disse maskiner håndvægteholdere, vægtstænger, bænk, bokseposer osv. Alt udstyr er normalt justerbart, hvilket gør det muligt at gennemføre en fuldgyldig styrketræning derhjemme. Andre fordele ved vandrette stænger på gulvet er maksimal pålidelighed og sikkerhed, evnen til at modstå tunge belastninger.

Trin 7

Overvej vægtbegrænsninger. Disse oplysninger afhænger af typen af vandret bjælke og er angivet på emballagen til sportsudstyret. For eksempel kan vandrette stænger i en døråbning rumme op til 130-150 kg.

Trin 8

Overvej højden af personer, der planlægger at bruge stangen. For en høj person kan dørmodeller og vandrette stænger på gulvet være ubelejlige.

Trin 9

Vær opmærksom på komforten i baren og håndtagene. Det er godt, hvis stangen er malet eller har en hævet overflade, hvilket reducerer håndglidningen under træning. Håndtagene skal have en gummibelagt finish.

Populær af emne.