Hvordan Man Vælger En Vandret Bjælke Til En Lejlighed

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger En Vandret Bjælke Til En Lejlighed
Hvordan Man Vælger En Vandret Bjælke Til En Lejlighed
Anonim

En vandret bjælke er et simpelt gymnastikapparat, der giver dig mulighed for at udføre forskellige øvelser til udvikling af musklerne i ryg, arme, skuldre, abs og bryst. Du kan finde en vandret bjælke i ethvert fitnesscenter, i en skole eller universitetshave, i et boligområde. Men når det er dårligt vejr udenfor, vil jeg have, at denne skal skal være hjemme.

Hvordan man vælger en vandret bjælke til en lejlighed
Hvordan man vælger en vandret bjælke til en lejlighed

Instruktioner

Trin 1

Der er 5 typer vandrette stænger designet til installation i hjemmet. Vægmonteret - fastgøres til enhver fri væg i lejligheden. Loft - fastgjort til loftet. Hjørne - en vægversion, monteret i hjørnet af rummet. Afstandsstykker - designet til montering inde i en døråbning eller mellem to vægge. Den sidste mulighed er en vandret bjælke kombineret med de ujævne bjælker.

Trin 2

Som regel er næsten alle modeller af vandrette stænger designet til brugere, der vejer op til 150-200 kg. Dette spørgsmål er dog stadig værd at tjekke med sælgeren. Især hvis vægten af den praktiserende læge er stor, eller han forventer at udføre pull-ups med vægte. Tænk over, hvor den vandrette bjælke skal installeres, hvor praktisk det vil være at bruge det, om det vil forstyrre hverdagen, og om dets højde svarer til den studerendes højde.

Trin 3

Vandrette stænger kombineret med stængerne er dyrere og kræver ofte meget mere plads, hvilket kan være meget vigtigt under forholdene i små lejligheder. De kan monteres på væggen eller fremstilles som et fritstående projektil, der kan foldes og opbevares i et skab. Vægmonterede modeller kan eftermonteres med holder, håndvægte eller boksesækholdere. Fritstående gymnastikudstyr har undertiden en højdejustering af tværstængerne.

Trin 4

Modeller, der er monteret i døråbninger, forhindrer dørene i at lukke efter installationen. Derudover bemærker mange brugere, at det er ubelejligt at studere dem. Afstandsmodellerne er fastgjort enten med skruer eller på grund af friktionskraften mellem afstandsstykket og væggene. De første er ikke aftagelige, de andre har evnen til at blive demonteret, men de har en lille bæreevne.

Trin 5

Væg- og hjørnemodeller er fastgjort til væggen med skruer. Hvis lejligheden har gipsvægge, er det forbudt at hænge gymnastikudstyr på dem. I dette tilfælde ville loftmuligheden være det logiske valg. Væg og loft vandrette stænger er også aftagelige (kun monteringen forbliver på væggen) og ikke-aftagelige. En af mulighederne for den vandrette bjælke på væggen er overdøren: når du træner, går traineens ben ind i døråbningen, hvilket giver ham mulighed for at svinge benene.

Trin 6

Et andet udvælgelseskriterium er prisen. De omtrentlige omkostninger ved vandrette stænger varierer fra en til flere tusinde rubler afhængigt af model og producent. Det er kun værd at overbetale for brugervenligheden: modeller med ribbet tværstang er mere bekvemme end med en glat, da hænderne glider mindre på dem. Hvis den vandrette stang er udstyret med sidegreb, er det vigtigt, at de har en gummibelagt belægning.

Populær af emne.