Hvilke Nye Olympiske Rekorder Er Der Sat I London

Hvilke Nye Olympiske Rekorder Er Der Sat I London
Hvilke Nye Olympiske Rekorder Er Der Sat I London

Video: Hvilke Nye Olympiske Rekorder Er Der Sat I London

Video: Наказание | Драма | полный фильм - русские субтитры 2022, December
Anonim

På de olympiske lege i London i tre uger konkurrerede de bedste atleter fra hele verden indbyrdes om guldmedaljer for at bringe deres landshold til førstepladsen. Desuden lykkedes nogle af dem på vej til sejr at sætte nye verdensrekorder.

Hvilke nye olympiske rekorder er der sat i London
Hvilke nye olympiske rekorder er der sat i London

Nye olympiske præstationer i 2012-konkurrencer vedrørte først og fremmest vandsport. I de sidste heats på 400 meter blev der sat tre verdensrekorder på én gang, hvoraf to tilhører unge atleter fra Kina. Den fjerde rekordtid blev registreret i 800 meter løb med den regerende verdensmester fra Kenya.

Seksten år gammel kinesisk kvinde Ye Shiven satte en verdensrekord i kvindernes 400 meter komplekse svømning. Som et resultat af konkurrencen viste guldmedaljen en tid på 4,28, 43 - den højeste olympiske præstation i denne disciplin. Sølv gik til amerikanske Elizabeth Beisel med en score på 4,31, 27, mens kinesiske Li Huanghu vandt bronze (4,32, 91).

I en lignende svømmetur blandt mænd var rekordholderen igen en atlet fra Kina - Sun Yang, der viste et resultat på 3.40, 14. Andenpladsen blev indtaget af en atlet fra Sydkorea Pak Tae Hwan, der svømmede 400 meter på 3.42, 06, og den tredje gik til amerikanske Peter Vanderkai med et resultat 3,44, 96.

Det australske kvindelag satte en ny verdensrekord ved de olympiske lege i 2012 - i den sidste 400 meter gennemgang viste hun den bedste tid på 3 minutter 33, 15 sekunder. Holdet omfattede atleter Keith Campbell, Brittany Elmsley, Alicia Cutts og Melanie Schlanger.

Og den 9. august vandt den regerende verdensløbsmester, kenyanske David Rudisha, guldmedaljen for sit land i 800 meter løb og viste en rekordtid - 1.40, 91, opdatering af sin egen højeste præstation - 1.41.01. Han sluttede straks med en anstændig føring over de andre deltagere i konkurrencen, hvilket han med tillid opretholdt gennem hele løbet. Andenpladsen blev taget af atleten fra Botswana Nigel Amos (1 minut 41, 73), og bronze blev vundet af den anden kenyanske Timothy Kitum, hvis resultat var 1,42, 53.

Populær af emne.