Jiu-jitsu I Rusland

Jiu-jitsu I Rusland
Jiu-jitsu I Rusland

Video: Jiu-jitsu I Rusland

Video: Jiu-jitsu I Rusland
Video: Russian-BJJ-Champion vs. German-MMA-Fighter | DEFEND Fight Club 2024, April
Anonim

Der er en legende om en stor eg og tynd pil. Pilen sno sig selv fra de letteste vindstød, og eg stod rodfæstet til stedet. Engang opstod en stærk orkan, hvorefter kun fragmenter var synlige fra egetræet, og pilen forblev stående. Denne forklaring afspejler den rigtige adfærd, som den studerende skal have.

Jiu-jitsu i Rusland
Jiu-jitsu i Rusland
image
image

Jiu-jitsu opstod i den feudale periode i Land of the Rising Sun. Oprindeligt i 1530'erne kombinerede Jiu-Jitsu en lang række kampsport, der ikke involverede brugen af våben. Det er ikke ualmindeligt, at en fighter kæmper mod en person med et våben eller en modstander i rustning, og derfor var angreb på en sådan modstander den forkerte taktik, fordi der var en enorm chance for at skade sig selv. Jiu-jitsu i sig selv er baseret på adfærd, hvor en kriger giver efter for et væld af angreb, indtil fjenden falder i en fælde, og det er i et sådant øjeblik, at fjendens angreb skal rettes mod ham.

Akayama Shirobei, en domstolslæge, er en af grundlæggerne af det princip, der blev grundlaget for jiu-jitsu. Det var han, der først skabte skolen for denne kunst. Parallelt med udviklingen af fysisk styrke og færdigheder i jiu-jitsu får de også viden, der føder ånden, en vis opdragelse af personligheden, filosofien. Denne opdragelse er baseret på fire livsprincipper. Den første er sundhed. Den anden er den sociale komponent, interaktion med mennesker rundt omkring. Den tredje er processen med at tilegne sig ny viden, såvel som at være travlt, en slags arbejde, der skal tilegnes livet. Den fjerde er den åndelige komponent, det der føder ånden.

Generelt er jiu-jitsu grundlaget for et stort antal typer brydning i moderne tid, for eksempel judo. I jiu-jitsu er der konkurrencer kaldet "taikai". Den første sådan konkurrence i Rusland blev afholdt i slutningen af 70'erne i det tyvende århundrede. Jiu-jitsu selv dukkede op i Rusland et år tidligere end denne begivenhed. De fleste af skolerne er i øjeblikket akkrediteret i Japan med særlige repræsentationer. Måske hjælper dette med at opnå succes i internationale forestillinger.

I den europæiske turnering blandt unge atleter i 2012 tog det russiske hold førstepladsen i antallet af medaljer. I Moskva er der ikke kun skoler med autentisk japansk jiu-jitsu, men også skoler, for eksempel brasiliansk jiu-jitsu, der er opstået som en selvstændig kamp for kunst og er blevet betragtet som kampsport på internationalt niveau.

image
image

Generelt hjælper Jiu Jitsu med at forbedre et stort antal personlighedstræk. Evne til at finde et fælles sprog med miljøet, at forblive rolig i situationer, hvor det er meget vanskeligt at gøre det. Utvivlsomt hjælper denne enkeltkamp med at øge reaktionshastighed, modstand mod stress, udholdenhed og med et ord styrke.

Anbefalede: