Hvilket Sted Indtog Rusland I Medaljestillingen Ved De Olympiske Lege I London

Lege til XXX sommer-OL i London sluttede den 12. august 2012, og de sidste sæt priser for sportsforum blev trukket samme dag. På finaletabellen for den uofficielle medaljestilling viste Rusland sig at være lidt lavere end fansen håbede, og sportseksperterne forventede.

Hvilket sted indtog Rusland i medaljestillingen ved de Olympiske lege i London

Inden spillet startede, troede eksperter, at de russiske olympiere, hvis de ikke konkurrerede med de ubestridte favoritter - amerikanerne og kineserne, ville tage deres plads umiddelbart efter dem. Dette skete imidlertid ikke - Rusland tog lang tid at komme ud af sin plads i slutningen af de ti bedste ledere i medaljestillingen og tog den fjerde linje i finalebordet. Det samlede antal priser vundet af vores atleter (83) er 10 gange højere end det resultat, der blev vist ved de tidligere olympiske lege i Beijing. Dette er den tredje London Games-rekord, kun seks enheder bag samlingen samlet af kinesiske atleter. Men i medaljestillingen prioriteres kvaliteten af priser, og det britiske olympiske hold har flere guld førstepladser end russerne - 29 mod 24.

Ofte klatrede vores atleter på podiet - i forskellige discipliner for denne sport vandt de 18 priser, hvoraf 8 var guld. Det næstmest medaljebidrag blev leveret af gymnaster (8 medaljer), selvom kun Aliya Mustafina var i stand til at opnå den højeste pris. Men judokaer ud af 5 medaljer havde tre af den højeste standard - de første otte dage af spillet bragte kun olympierne i denne sportsdisciplin Rusland guld. Og det mest frugtbare for priserne til vores landsmænd var forumets næstsidste 15. dag. Den 11. august satte de OL-rekorden i London for antallet af priser og vandt 6 guld, 4 sølv og 5 bronzemedaljer.

Der var kun 436 atleter i det russiske olympiske hold, blandt hvilke kvinder havde en lille fordel - 228 mod 208. Medaljebidraget til det endelige resultat af landets landshold blev fordelt på omtrent samme måde - det "svagere køn" vandt 6 flere priser (44 mod 38), skønt resultatet er lig med guldmedaljer (12 hver).

Amerikanerne vandt medaljestillingen ved OL i 2012 - det amerikanske hold har kun 104 priser, hvoraf 46 har den højeste standard. Atleter fra det kinesiske landshold tog 88 pallepladser, og 38 gange var det hans højeste skridt. Briterne har vundet 29 guldmedaljer, og det samlede antal priser, de har samlet, er 65.