Sådan Spiller Du Hockey

Indholdsfortegnelse:

Sådan Spiller Du Hockey
Sådan Spiller Du Hockey

Video: Sådan Spiller Du Hockey

Video: Sådan Spiller Du Hockey
Video: NHL Highlights | Penguins vs. Oilers - Dec. 1, 2021 2024, Kan
Anonim

Hockey er et vinterholdsspil på is. Dens betydning er at score så mange mål som muligt med en rund puck i modstanderens mål ved hjælp af en pind. Spillet spilles på skøjter.

Hvordan man spiller hockey
Hvordan man spiller hockey

Instruktioner

Trin 1

Reglerne for hockey er de samme for alle. Kampen består af tre perioder på 20 minutter med en pause på 15 minutter. Ekstra tid er tilladt i tilfælde af uafgjort. Der er seks spillere på hver side: fem spillende holdmedlemmer og en målmand. Udskiftning af spillere og målmand er tilladt. Hvert hold har en kaptajn og to stedfortrædere. Det er dem, der diskuterer spørgsmål med dommerne i løbet af spillet. Et hockeyspil serveres af tre eller fire dommere, der håndhæver reglerne under spillet og straffer dem med bøder.

Trin 2

Hver hockeyspiller har i sit udstyr en hockeyspil, skøjter, en øvre uniform i samme farve og beskyttelsesudstyr: en hjelm med en maske, knæpuder, albuer og skuldre, handsker. Hver spiller har sit eget nummer, som anvendes på formularen. Holdkaptajnen har bogstavet "C" på formularen, hans stedfortrædere har bogstavet "A".

Trin 3

Øvelsen med at spille hockey kan startes fra den alder, hvor barnet støt har mestret skøjterne. Normalt, når man træner unge hockeyspillere i første fase, er spillereglerne ikke så strenge som i voksne spil. Dette hjælper unge spillere med at blive komfortable på isen og lære teknikker til håndtering af pinde. Over tid skal reglerne dog stadig læres og følges.

Trin 4

Hovedkravet for et hockeyspil er sportsadfærd på isen og et smukt dynamisk spil uden straffeminutter.

Trin 5

De vigtigste overtrædelser i hockey er overtrædelser mod spillere: at ramme modstandere med en pind og hænder, snuble, kampe, uhøflighed.

Anbefalede: