Hvem Spiller I Kvartfinalen Ved Verdensmesterskabet I Hockey I

Hvem Spiller I Kvartfinalen Ved Verdensmesterskabet I Hockey I
Hvem Spiller I Kvartfinalen Ved Verdensmesterskabet I Hockey I

Video: Hvem Spiller I Kvartfinalen Ved Verdensmesterskabet I Hockey I

Video: Ishøj IF - IF Hjorte Part 1 2022, December
Anonim

Den 21. maj 2019 sluttede gruppespillet af verdensmesterskabet i hockey 2019. De fire hold, der tog førstepladser i Bratislava-gruppen, fik følgeskab af yderligere fire hold fra Kosice-undergruppen. Disse otte bedste hold vil konkurrere om hovedtrofæet i turneringen og titlen verdensmester.

Hvem spiller i kvartfinalen ved verdensmesterskabet i hockey i 2019
Hvem spiller i kvartfinalen ved verdensmesterskabet i hockey i 2019

I henhold til reglerne i verdensmesterskabet i ishockey 2019, spilles kvartfinalen den 23. maj. To møder finder sted i hovedstaden i Slovakiet, Bratislava, og yderligere to ¼ sidste kampe spilles i Kosice. I slutningen af ​​gruppespillet blev alle par af quarterfinalists dannet. Nogle skiltningskonfrontationer er en guldmedaljekamp værd.

Det første kvartfinalepar blev lavet af landsholdene i Canada og Schweiz. Canadierne, som vindere af gruppe A, spiller med fjerdepladsen fra gruppe B. Det canadiske landshold ligner mødets favoritter, men de europæiske hockeyspillere kan overraske. I verdensmesterskabens historie har schweizere allerede slået canadiere i slutspillet. I forventning om spillet blev det schweiziske landshold signifikant styrket af ankomsten af ​​en af ​​landets vigtigste hockeystjerner - Carolina Hurricanes-frem Nino Niederreiter. Denne kamp finder sted i Kosice. Mødet starter kl. 17:15 Moskva-tid.

Parallelt med Canada - Schweiz-kampen i Bratislava, vil det russiske landshold starte deres vej til slutspillet. På trods af at russerne med tillid tog førstepladsen i deres undergruppe, blev rivalerne i første runde af slutspillet til Ilya Vorobyovs anklager meget alvorlige. Den fjerde plads i gruppe A blev taget af det amerikanske hold, som inkluderer mange NHL-stjerner. Amerikanernes holdning er sensationel. Mange eksperter kalder dette hold en af ​​de største favoritter i hele turneringen. Derfor er kampen mellem Rusland og USA allerede i kvartfinalen af ​​stor interesse og ser ud til at være en af ​​de mest spændende konfrontationer på ¼ sidste fase af verdensmesterskabet i 2019.

I aftenmøde i Kosice spiller Finlands og Sveriges landshold. Finske hockeyspillere blev nummer to i gruppe A, og svenskerne i deres undergruppe lod russerne og tjekkerne gå videre og indtog den sidste tredje position. Kvartfinalekampen Finland-Sverige hævder også titlen på en af ​​de lyseste konfrontationer, ikke kun i ¼-finalen, men i hele playoffs. En særlig intriger er også, om NHL-stjernerne fra Sverige er i stand til at bryde modstanden fra de finske spillere, der for det meste spiller i Europamesterskabet. Samtidig kan det finske landshold ikke undervurderes. Dette hold har allerede formået at slå canadierne i den indledende fase. Kampen starter kl. 23:15 Moskva-tid.

Det sidste par quarterfinalister er de nationale hold i Tjekkiet og Tyskland. Det tjekkiske hold, der har mange ledere fra National Hockey League-klubberne, tog andenpladsen i gruppe A. Det tyske landshold, ledet af deres leder Leon Dreiseitl, formåede at omgå amerikanerne i slutningen af ​​gruppespillet og tog den tredje position. På papiret ser det tjekkiske landshold ud til at være favoritten. Glem dog ikke, at tyskerne viste en meget afbalanceret hockey ved denne turnering. Dette hold administreres godt af en træner og har et holdmedlem, der har scoret 50 mål i NHL-sæsonen. I kvartfinaleparret Tjekkiet - Tyskland, er en ting klar - i Bratislava vil favoritterne tydeligvis ikke være lette. Starten af ​​spillet er planlagt til 23:15 (tid i Moskva).

Populær af emne.