Hvem Spiller I Finalen I MFM Hockey

Ungdommens verdensmesterskab i ishockey, der finder sted i hovedstaden i Finland, når hurtigt sine afgørende faser. Holdene, der skal spille deres sidste kampe i turneringen i kampen om medaljerne til verdensmesterskabet, er bestemt.

Hvem spiller i finalen i 2016 MFM hockey

De sidste to kampe er planlagt til 5. januar 2016 i Helsinki. Verdenssamfundet lægger særlig vægt på den endelige konfrontation, hvis starttid er angivet 21:30 Moskva-tid. Hockeyspejdere og agenter fra hele verden vil se stigende hockeystjerner fra Finland og Rusland.

I begyndelsen af turneringen blev MCHM-2016 guld lovet til svenske og amerikanske hockeyspillere. Denne mening blev dannet takket være sidstnævnt selvsikker spil, men disse hold vil spille i kampen om tredjepladsen.

Den første semifinale af verdensmesterskabet 2016 mellem værterne for turneringen og svenskerne sluttede med sejren for det finske landshold med en score på 2: 1. Suomi-holdet brød modstanden fra track fleece-hockeyspillere og var i stand til at genvinde fra scoren 0: 1. I den tredje periode så det svenske landshold ikke så aggressivt ud som i alle andre mesterskabskampe, et bestemt fysisk og spilnedgang var mærkbar.

Den anden semifinalekamp fandt sted i et lignende scenarie. Det amerikanske landshold åbnede en konto i den første periode med konfrontation med Rusland. Valery Bragins afdelinger i den anden dvadtsatiminutke sendte to ubesvarede mål til amerikanerne. Den sidste periode fandt sted i angreb fra det amerikanske landshold, men russerne modstod heroisk og avancerede til finalen i verdens turneringen.

Det er værd at huske, at afdelingerne i Bragin og Yalonin allerede har krydset deres klubber ved MFM i 2016. Det skete i gruppespillet i turneringen. Derefter vandt de russiske hockeyspillere en gyldig 6: 4-sejr i en dramatisk kamp.