Hvem Spiller I Finalen På KHL-konferencerne

Hvem Spiller I Finalen På KHL-konferencerne
Hvem Spiller I Finalen På KHL-konferencerne

Video: Hvem Spiller I Finalen På KHL-konferencerne

Video: Hvem Spiller I Finalen På KHL-konferencerne
Video: Dinamo Rīga 2:3 Severstal pēc spēles Tiešraide | FaceOff Podkāsts 2024, Kan
Anonim

Den syvende Gagarin Cup går ind i sin sidste fase. Efter to runder af KHL-slutspillet i sæsonen 2014-2015 blev deltagerne i konferencens finale bestemt.

Hvem spiller i finalen på KHL-konferencerne 2015
Hvem spiller i finalen på KHL-konferencerne 2015

Det er bemærkelsesværdigt, at de klubber, der tog førstepladsen og andenpladsen i det almindelige mesterskab, spiller i finalen på konferencerne i Vesten og Østen. Serien i Vesten begynder den 26. marts, og Østen går ind i kampen den næste dag - den 27. marts.

I Vesten vil retten til at spille i hovedfinalen i KHL 2015 blive udfordret af to "hær" klubber. CSKA Moskva kæmper med SKA Skt. Petersborg. Moskva “CSKA” for første gang i syv Gagarin Cup-lodtrækninger har nået et så højt stadium. Dette er dog ikke en tilfældighed - CSKA vandt titlen som russisk ishockeymester 2015 med stor margin og tog den endelige første plads i den konsoliderede stilling i den regulære sæson.

Denne stilling fra Muscovites giver fordelen ved deres eget felt, så CSKA starter serien på sit isstadion. Til fordel for SKA kan den gradvis opnåede form i slutspillet tale. Bykovs afdelinger måtte konfrontere den stærke Moskva “Dynamo” i semifinalen på konferencen. SKA-spillere viste deres magt i denne serie, så i starten af den sidste serie i Vesten er chancerne omtrent lige store.

I øst fik Kazan “Ak Bars” og Novosibirsk “Siberia” ret til at konkurrere om at nå finalen i Gagarin Cup. Kazan tog førstepladsen i øst i slutningen af det almindelige mesterskab, mens sibirerne tog andenpladsen. Således har "Ak Bars" fordelen ved sit eget felt - serien begynder i Kazan. Begge klubbers chancer for at nå hovedfinalen i KHL er omtrent de samme som i konfrontationen i Vesten.

Sandt nok er der en interessant intriger i øst. “Sibirien” i denne sæson viste fremragende hockey både i den almindelige sæson og i slutspilserien (det er nok at huske, at den nuværende Gagarin Cup-vinder Metallurg Magnitogorsk blev slået i semifinaleserien i Østen). For første gang i klubbens eksistenshistorie er sibirerne steget til et så højt niveau ikke kun i KHL, men også i det russiske mesterskab.

Anbefalede: