Hvordan Man Spiller En Forsvarsspiller I Hockey

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Spiller En Forsvarsspiller I Hockey
Hvordan Man Spiller En Forsvarsspiller I Hockey

Video: Hvordan Man Spiller En Forsvarsspiller I Hockey

Video: Alle mot En 2022, December
Anonim

Hockey er et spil for rigtige mænd. Hver spiller i holdet har sin egen rolle at spille, så spillet ikke kun er hurtigt og kombinerende, men også smukt. Defensive handlinger er forsvarets hovedfunktion.

Hvordan man spiller en forsvarsspiller i hockey
Hvordan man spiller en forsvarsspiller i hockey

Instruktioner

Trin 1

Forbedre din skøjteløb og manøvrering med dine skøjter vendt fremad. Giv særlig vægt på at skøjte baglæns. Forsvareren er ofte nødt til hurtigt at vende tilbage til sit mål på denne måde i tilfælde af et pludseligt angreb fra modstanderen. I denne position kan du som forsvarer se spillereglerne godt og forudsige dine modstanderes hensigt, mens du hurtigt og øjeblikkeligt skal tage gengældelseshandlinger.

Trin 2

Forsvareren er en meget dygtig modangriber. Gæt modstanderens taktik for at afbryde hans dribling ved at opfange et pas eller ved hjælp af en kraftig teknik i forhold til angriberen fra det modsatte hold, der går ind i en assisterende position. Din evne til at reagere hurtigt på en spilsituation giver dig mulighed for at organisere et uventet og hurtigt angreb fra dit hold. Der er ingen pris for en forsvarer, der har evnen til at organisere et kontraangreb.

Trin 3

Du er velkommen til at gå til magtkamp med en modstander, der er i besiddelse af pucken i øjeblikket. Hold spilleren mod brættet og lad ham ikke passere. Vær modig, tag ofte pucken på dig selv (hastigheden på en flyvende puck når nogle gange 150 kilometer i timen), ved hvordan du kan modstå din modstander og ikke give efter. Ellers bliver du simpelthen skubbet ind, og stedet ved din port vil altid være besat af angribende rivaler. Bliv ikke båret med brydning, husk at ved at ramme pucken til et sikkert sted fra målet, har du opfyldt din defensive opgave. Ellers trues du med fjernelse fra spillereglerne. Alligevel er forsvarets hovedopgave at forhindre modstanderen i at hamre pucken.

Trin 4

Med et stærkt, nøjagtigt skud sender du pucken ud af dit legeområde til en holdkammerat, der er klar til at tage pasningen. Forsvareren skal være i stand til at føre pucken til en ven fra enhver position, især langs eller diagonalt over isfeltet med et målrettet sidste slag.

Populær af emne.