Hvad Er Dans På Lærred

Hvad Er Dans På Lærred
Hvad Er Dans På Lærred

Video: Hvad Er Dans På Lærred

Video: Hvad Er Dans På Lærred
Video: Hvad er moderne dans? 2024, Kan
Anonim

Dans og akrobatik på silke lærred (luftsilke) er en sport, der længe har været kendt for cirkus forestillinger. For nylig har skoler åbnet aktivt i vores land, hvor alle kan lære denne smukke kunst.

Hvad er dans på lærred
Hvad er dans på lærred

Sikkert har mange set de spændende forestillinger udført af trapezkunstnere i en betydelig højde og kun holdt til klude. Nu i specielle studier kan du lære mange akrobatiske elementer, som i kombination med koreografi kan bruges til forestillinger.

Der kræves ingen særlig træning for at begynde at lære. Du kan udvikle muskelstyrke, fleksibilitet og udholdenhed under træning såvel som ved at udføre yderligere øvelser alene. Selvfølgelig er akrobatik på lærred en vanskelig sport, og du bør ikke forvente hurtige resultater, du bliver nødt til at være tålmodig.

Alle elementer læres gradvist: Først viser træneren dig, hvordan du udfører rotationer ved at pakke lærredet rundt om dine arme og ben. Derefter lærer du at klatre på lærrederne, og først derefter - udfør tricks i højden. Når du lærer tricks, bruges en særlig sele og måtter, så risikoen for skade minimeres. Parallelt skal du strække mindst hver anden dag. Forresten, strækker sig med lærred undertiden ud som en separat retning. Styrkeøvelser er også meget vigtige for at styrke musklerne i arme, bryst, ryg og mave.

Til klasser har du brug for lukket tæt tøj, der ikke begrænser bevægelsen. På dine fødder - gymnastiksko eller bare sokker, selvom du kan øve dig barfodet. Hvis du har helbredsproblemer, bør du helt sikkert konsultere din læge om klasser, da mange elementer udføres på hovedet.

Dans på lærrederne er et godt alternativ til en fitnessklub for dem, der elsker nye ting, konstant udvikler og arbejder på sig selv. Efter blot et par måneders regelmæssig træning vil du se imponerende resultater.

Anbefalede: