Hvad Springer Der Over, Eller Hvad Er Brugen Af et Springtov

Hvad Springer Der Over, Eller Hvad Er Brugen Af et Springtov
Hvad Springer Der Over, Eller Hvad Er Brugen Af et Springtov

Video: Hvad Springer Der Over, Eller Hvad Er Brugen Af et Springtov

Video: Hvad Springer Der Over, Eller Hvad Er Brugen Af et Springtov
Video: QUERO SER ATOR! Como começar? Início de carreira | Projeto Ator 153 2024, April
Anonim

I dag er springtov ikke kun børns leg, men også en af de moderigtige tendenser inden for moderne fitness, som kaldes springning. Springtov er meget sundt.

Hvad springer der over, eller hvad er brugen af et springtov
Hvad springer der over, eller hvad er brugen af et springtov

Skiløb er en relativt ny og ung sport, der begyndte sin udvikling i 80'erne i det sidste århundrede. I dag vinder rebtræning mere og mere popularitet og hovedsageligt på grund af det faktum, at det hjælper med effektivt at slippe af med overvægt.

Under springet bruger kroppen omkring 13 kcal i minuttet, hvilket svarer til at svømme i en pool, træne på en tennisbane eller træne på et løbebånd. Således kan du i en times intens træning brænde op til 800 kcal.

Sammenlignet med andre sportsgrene har springtov mange fordele, da det er tilgængeligt når som helst og næsten hvor som helst. Der er ikke behov for at skære timer til klasser, følge en ikke altid bekvem tidsplan, gå et sted og afhænger af vejret, du kan øve dig overalt, også hjemme.

Valget af springtov er ret bredt: gummi og plast med tunge eller lette håndtag, med og uden en omdrejningstæller. Derudover er dette projektil kompakt, passer let i lommen og kræver ikke store udgifter.

Skiløb involverer aktivt musklerne i arme, ben, mave og forbedrer mærkbart kroppens konturer. Derudover udvikler rebtræning koordination af bevægelser, udholdenhed, en følelse af balance, fleksibilitet og opretholder korrekt kropsholdning. Spring stimulerer hjertemusklerne, opretholder vaskulær tone og styrker generelt det kardiovaskulære system.

Skiløb er velegnet til morgenøvelser, det anbefales at inkludere det i et regelmæssigt sæt øvelser. Selv 10 minutters træning om dagen giver dig mulighed for at tabe ekstra pund, holde musklerne i god form og forbedre arbejdet i åndedrætssystemet. Derudover er springtov til gavn for forebyggelse af osteoporose.

Sikkerhed er dog vigtig for at springe over. Især et reb lavet af metal eller gummi kan skade både jumperen og de forbipasserende, og nylon og bomuld udvikler ikke høj hastighed, så det bedste valg af materiale er polyvinylchlorid, som er let og sikkert. Springsko skal være atletiske, ideelt set sneakers med dæmpning i tæer og sider.

Det tilrådes ikke at springe på asfalt og beton; til træning er et trægulv, tæppe, trampet jord, gummierede overflader i fitnesscentre og udendørs områder og en tennisbane mere velegnede. Før du springer over, anbefales det at udføre nogle strækøvelser for læg- og akillessener for at opretholde deres elasticitet og forhindre betændelse.

Anbefalede: