Hvad Er Brugen Af at Vride En Ramme?

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Brugen Af at Vride En Ramme?
Hvad Er Brugen Af at Vride En Ramme?

Video: Hvad Er Brugen Af at Vride En Ramme?

Video: Hvad Er Brugen Af at Vride En Ramme?
Video: МОЯ СОБАКА ЗЛО?! Спасение ПСА ХЕЙТЕРА из плена! 2024, Kan
Anonim

Arkæologer siger, at de første bøjler dukkede op for 3000 år siden i Egypten. Derefter blev bøjlen udelukkende brugt til underholdning: folk tørrede vinstokken og vævede en cirkel fra den. Dette var bøjlen.

Hvad er brugen af at vride en ramme?
Hvad er brugen af at vride en ramme?

Instruktioner

Trin 1

At dreje bøjlen er meget godt for hjertet. Når vi roterer det rundt om bækkenet, bliver vores puls hurtigere, kroppen bruger mere ilt, cellerne er mættet med det, og hjertemusklen styrker. Mange mennesker tror, at bøjletræning ikke er hårdt nok. Måske det, hvis vi sammenligner rammen med løb. Men sådan træning har også sine fordele. For eksempel kan du træne derhjemme uden at afbryde at se din yndlingsfilm, eller denne metode kan være velegnet til folk, der har svært ved at løbe, men som ønsker at træne.

Trin 2

Vil bøjlen hjælpe dig med at tabe dig? Selvfølgelig ja! Træning med dette apparat er også fysisk aktivitet, hvilket betyder, at kalorierne forbrændes bedre. Derudover kan du træne med bøjlen så hårdt, som du vil. Jo højere intensitet, jo flere forbrændes kalorier. Jeg vil gerne tilføje, at rotationen af bøjlen træner musklerne i pressen, balder og ryg.

Trin 3

Rammen giver uerstattelige fordele for rygsøjlen. Når den roterer, styrkes og trænes rygmusklerne, nemlig: rygmarvsmusklerne. Dette tjener til at styrke selve rygsøjlen. Derudover trænes kropsholdning. Når vi roterer cirklen, kan vi ikke slappe af, ryggen er lige hele tiden.

Hvis det er blevet meget let for dig at udføre standardøvelser med en ramme, kan du tilføje nye bevægelser, det vil sige kombinere rotationer med dans. Der er specialiserede dansestilarter som hupiotics, hupdance og andre. Samlet set kan ringtræning medføre mange fordele for din krop og dit helbred.

Anbefalede: