Sådan Fjernes Sider Med En Ramme

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Sider Med En Ramme
Sådan Fjernes Sider Med En Ramme

Video: Sådan Fjernes Sider Med En Ramme

Video: Sådan Fjernes Sider Med En Ramme
Video: How To Remove and Insert Prescription Lenses in Full-Frame (PART 1) 2024, April
Anonim

En yndefuld slank figur er genstand for mange kvindes drømme, og hvad man skal skjule, det er en kvinde med en tynd talje, som de fleste mænd drømmer om. En af de enkleste, på samme tid pålidelige måder, er rotationen af bøjlen. Denne metode giver dig mulighed for at klare ekstra centimeter i taljen, fjerne siderne og give figuren en sofistikeret silhuet.

Sådan fjernes sider med en ramme
Sådan fjernes sider med en ramme

Er det nødvendigt

bøjle (en eller flere)

Instruktioner

Trin 1

Vælg en bøjle, der passer bedst til dig. Det bør ikke være for tungt for ikke at skade de indre organer under intens træning. Du kan vælge den såkaldte massagebøjle - disse er bøjler, der har massagekugler eller små torner i deres design, som ikke kun har den mest effektive effekt på musklerne, forbrænder overskydende fedt, men også forbedrer blodtilførslen til bækkenorganerne, som har en gavnlig virkning på kvinders sundhed.

Trin 2

Opvarmning. Før du fortsætter med bøjlens rotation, er det nødvendigt at varme alle musklerne op og strække sig i forskellige retninger. Dette bidrager til de mest effektive resultater under træning. Og for bedre at bruge mavemusklerne er det bedre at udføre vejrtrækningsøvelser (et par minutter er nok).

Trin 3

Flyt din mave med uret, mens du har brug for at overholde en lille amplitude. Det er vigtigt, at bækkenet og brystet forbliver stille, hovedvægten skal lægges direkte på underlivets rotationsbevægelser. Ben skal være så tæt på hinanden som muligt, den ideelle position ville være: "Ben sammen", i denne stilling forbrændes fedt mest effektivt på siderne.

Trin 4

Træne jævnt (uden pludselige ryk, på denne måde kan du undgå uønskede og forkerte belastninger på ryggen).

Trin 5

på tom mave og direkte på maven uden tøj. Først vil der helt sikkert komme blå mærker, men du skal ikke vente, indtil de passerer, ellers bliver denne proces uendelig, det er vigtigt at fortsætte dine studier.

Trin 6

Brug flere bøjler på samme tid. Under lektioner skal du dog sørge for, at de roterer sammen og ikke hver langs sin egen bane.

Anbefalede: