Sådan Fjernes Overskydende Mave Og Sider

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Overskydende Mave Og Sider
Sådan Fjernes Overskydende Mave Og Sider

Video: Sådan Fjernes Overskydende Mave Og Sider

Video: Sådan Fjernes Overskydende Mave Og Sider
Video: ЧАСТЬ2 Самая большая проблема дизеля Скрытый дефект. Брак. Как заставить работать дизель. 2024, April
Anonim

Hvis du vil se godt ud og være i god form, skal du se på din figur og vægt. Det er også godt for dit helbred. Der er mange metoder til at håndtere fedme. Det mest optimale og gavnlige for helbredet er metoder, der kombinerer flere metoder. Sport og kost, plejecremer, sauna og massage - alt dette hjælper dig med at få den ønskede form på kort tid.

Sådan fjernes overskydende mave og sider
Sådan fjernes overskydende mave og sider

Er det nødvendigt

  • - diæt
  • - et specielt sæt øvelser
  • - vægtkontrolorganer
  • - besøg i badet, saunaen
  • - massage.

Instruktioner

Trin 1

Udskift morgenmad og aftensmad med en særlig cocktail til vægttab. De indeholder et specielt afbalanceret kompleks af alle stoffer og vitaminer, der er nødvendige for kroppen. Om morgenen får du et boost af energi, og du vil ikke føle dig sulten før frokosttid. Du kan købe disse produkter på apoteker eller sportsernæringsbutikker. Og også fra nogle virksomheder (netværksmarketing). I dag er der mange specielle præparater til vægtkorrektion. Nogle af dem forhindrer sult, det andet fremskynder og øger metaboliske processer, og det tredje fjerner toksiner fra kroppen. Tag et kursus med vægttabscocktail og sultreducerende medicin. Begræns også dine kalorier (fede, stivelsesholdige og søde). Prøv at spise små måltider og mindst 5 gange om dagen. Prøv også ikke at spise efter kl. Bryg grøn te, det hjælper med at fjerne overskydende væske fra kroppen og reducere appetitten.

Trin 2

Kombiner din diæt med motion. Da en hængende mave opnås på grund af svage mavemuskler, så begynd at arbejde på en smuk figur med deres styrkelse. Lav øvelser for at styrke din nedre abs. De udføres ved hjælp af benarbejde med en ubevægelig krop. Disse er skiftende benløftninger, cykling, bringer benene til maven og ordinerer ottende i luften. Styr din øvre abs med bevægelser af din torso, mens dine ben stadig er (drejninger og bøjninger). Lav tværbelastningsøvelser for at styrke dine sidevægge (ved hjælp af dine ben og torso på samme tid).

Trin 3

Få en fitball. En fremragende assistent i kampen for en smuk krop. Et godt valg til at øve derhjemme. Det tager meget plads, da det er muligt at sprænge det af. Da bolden er ustabil, skaber den en vis belastning for alle muskelgrupper, især for pressen. Husk, at jo strammere fitball pumpes op, jo sværere er det at øve på den, og jo mere effektiv er træningen. En række øvelser vil gøre klasser til et givende og spændende tidsfordriv.

Trin 4

Besøg et badehus eller sauna. Brug af specielle geler og cremer efter saunaen hjælper dig med at opnå det bedst mulige resultat. Kombiner et besøg i saunaen med en massage. Et specielt anti-cellulitemassagekursus hjælper med at slippe af med appelsinskal og få den ønskede form.

Anbefalede: