Sådan Fjernes Hurtigt Mave Og Sider

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Hurtigt Mave Og Sider
Sådan Fjernes Hurtigt Mave Og Sider

Video: Sådan Fjernes Hurtigt Mave Og Sider

Video: Sådan Fjernes Hurtigt Mave Og Sider
Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2024, April
Anonim

Hver kvinde vil se slank og attraktiv ud, dette er især vigtigt om sommeren, når figurfejl ikke skjules af flere lag tæt tøj. For at fjerne maven og siderne, der hænger i grimme folder over bæltet, skal du tage en integreret tilgang, især hvis du har brug for resultatet meget hurtigt.

Sådan fjernes hurtigt mave og sider
Sådan fjernes hurtigt mave og sider

Instruktioner

Trin 1

Det er bedst at håndtere fedtfoldninger i underlivet og siderne på to måder: lav et sæt specielle øvelser og juster din kost.

Trin 2

For at øvelserne skal være effektive, skal de udføres mindst 3-4 gange om ugen og udføre flere tilgange ad gangen. Du kan forlade små hvilepauser mellem sæt, men ikke mere end tre minutter. For at gøre øvelsen lettere for dig skal du ikke spise umiddelbart før eller umiddelbart efter træning.

Trin 3

Start med en mild opvarmning for at varme dine muskler op. Dette kan være et normalt sæt opvarmningsøvelser, men du kan også dreje en bøjle eller et reb reb.

Trin 4

Efter cirka 10-15 minutter kan du starte hovedaktiviteterne. Start med kroppens sving, de skal gøres mindst 20-25. For at forbedre effekten kan du hente håndvægte eller vandflasker af plastik. Fortsæt med bøjninger og torsorotationer.

Trin 5

Derefter skal du ligge på gulvet og svinge dine ben op og til siderne. De kan gøres, mens du ligger på din side eller på ryggen. Når benet er løftet op, skal du holde det i denne position i et par sekunder og derefter sænke det. Udfør øvelsen 15-20 gange i en tilgang.

Trin 6

For hurtigt at slippe af med maven og siderne er træning alene ikke nok. Ernæring skal også justeres. Prøv at undgå sodavand, mayonnaisebaserede saucer, fede og sukkerholdige fødevarer, fastfood og næringsmiddel. Det er disse produkter, der har tendens til at blive deponeret i taljen i form af folder af fedt.

Trin 7

Om morgenen kan du spise mad med højt kalorieindhold, da morgen portioner af mad normalt bliver til energi, men om eftermiddagen er det bedre at fokusere på fødevarer rig på fiber som korn, bælgfrugter, frugt og grøntsager, korn, tang og greens …

Trin 8

Efter kl. 19.00 anbefales det slet ikke at spise, men hvis du føler dig sulten, har du en snack med et æble, fedtfattig cottage cheese eller yoghurt, drik et glas kefir. Når du overholder disse enkle regler, vil du om et par dage blive overrasket over, hvordan din figur begynder at ændre sig. Maven og siderne begynder at forsvinde lige foran vores øjne, og du vil selv føle lethed i hele din krop og en hidtil uset bølge af livlighed.

Anbefalede: