Sådan Fjernes Hurtigt Fedt Fra Mave Og Sider

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Hurtigt Fedt Fra Mave Og Sider
Sådan Fjernes Hurtigt Fedt Fra Mave Og Sider

Video: Sådan Fjernes Hurtigt Fedt Fra Mave Og Sider

Video: Sådan Fjernes Hurtigt Fedt Fra Mave Og Sider
Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2023, Juni
Anonim

En tynd talje er enhver piges drøm. For altid at have en slank krop er det værd at brænde fedt i mavemusklerne og siderne. Dette kræver ikke kun en afbalanceret diæt, men også specielle øvelser.

Sådan fjernes hurtigt fedt fra mave og sider
Sådan fjernes hurtigt fedt fra mave og sider

Instruktioner

Trin 1

Lav en lille mængde motion hver morgen eller aften. For at stramme musklerne i maven og siderne er det ikke nødvendigt at torturere dig selv med sport. Det vigtigste er at udføre øvelserne konsekvent.

Trin 2

Brug vridning for at fjerne maven og siderne derhjemme. Lig på gulvet, læg dine håndflader under hovedet, og bøj dine ben ved knæene vinkelret, så dine skinneben er parallelle med gulvet. Sænk dine bøjede ben skiftevis til venstre og derefter til højre. I dette tilfælde bør lænden ikke komme ud af gulvet.

Trin 3

Bliv i samme position. Stræk nu din venstre albue til dit højre knæ, derefter din højre mod din venstre. Det er knasende, der er mest effektivt til at hjælpe med at forbrænde fedt i maven og siderne.

Trin 4

Kom på alle fire med dine hænder og knæ på plads. Vip hovedet nedad, tryk hagen mod brystet, træk et knæ mod maven. Når du ånder ud, skal du rette dit ben med kraft og skubbe det tilbage og op. Vip hovedet tilbage på samme tid.

Trin 5

Stå med ryggen mod væggen, så der er en afstand på 40-60 cm mellem den lodrette overflade og hælene. Drej langsomt den øverste del af kroppen mod væggen, og prøv at hvile mod den med begge håndflader. For begyndere vil det være nok at hvile med en håndflade. Hold dine ben og hofter stille. Gentag flere gange i begge retninger.

Trin 6

En simpel øvelse hjælper med at fjerne mave og sider derhjemme. Når du sidder på din højre side, skal du hvile din højre albue på gulvet og støtte dit hoved med din håndflade. Venstre hånd i taljen. Sørg for, at kroppen ikke vipper fremad eller bagud. Sving lige ben op - så højt du kan.

Trin 7

Placer dine fødder bredere end dine skuldre. Drej dit højre ben udad i en 90 graders vinkel og dit venstre ben indad i en 45 graders vinkel. Spred dine lige arme til siderne. Stræk din overkrop bag din højre hånd, og bøj dig derefter til siden og tag din højre ankel med din højre håndflade. Venstre hånd bevæger sig op på samme tid. Når du vender tilbage, skal du pakke din venstre hånd rundt om dit højre knæ og bevæge din højre hånd op. Benene er lige og ubevægelige hele tiden! På denne måde udføres vridningen. Denne øvelse er taget fra yoga og kaldes "trekanten".

Trin 8

For at stramme dine mave- og laterale muskler skal du placere dine ben sammen og trække dig ned, så dine knæ er bøjet i rette vinkler. Luk håndfladerne sammen foran brystet, og stræk hovedet op uden at løfte hagen. Drej kroppen til siden og bring albuen bag det modsatte knæ. I dette tilfælde skal knæene se tydeligt fremad.

Populær af emne.